Uitnodiging Informatieavond 21-10-2019

Aan:

  • alle nieuwe kaderleden van FC Berghuizen
  • alle leiders/leidster en trainers/trainster van de jeugdafdeling.

Maandag 21 oktober Clubgebouw Aanvang 19:30 uur koffie en thee staan klaar vanaf 19:15

Vorig seizoen is er door het bestuur en de voorzitters van de afdelingen het besluit genomen om ieder jaar, aan het begin van het seizoen, een informatieavond te houden voor alle nieuwe kaderleden. Het doel van deze informatieavond is uitleg te gegeven over de organisatie, de werkwijze en de afspraken zoals die binnen onze vereniging gelden, zodat bij iedereen bekend is hoe een en ander geregeld is, wie waarvoor verantwoordelijk is en bij wie je moet zijn voor bepaalde zaken.

Omdat de jeugdafdeling een zeer belangrijke rol speelt binnen onze vereniging willen we, naast de nieuwe kaderleden, ook alle leiders/leidster en trainers/trainster van de jeugdafdeling hiervoor uitnodigen.

Alle informatie is tevens gebundeld in een kaderboek  en een apart handboek voor alle begeleiders van de jeugdafdeling die op deze avond zullen worden uitgereikt.

Onze club draait op vrijwilligers. Door deze informatieavond en het kaderboek en handboek, hopen we de vrijwilligers iets  mee te geven dat hun rol een stukje gemakkelijker maakt.

We hopen jullie dus in grote getale te zien op 21 oktober in ons clubgebouw.