Sponsoring

SPONSORING: EEN UNIEKE EN ACTIEVE VERENIGING IN DE WIJK

FC Berghuizen onderscheidt zich van andere verenigingen door haar sterke relatie met de wijk Zuid-Berghuizen en haar inwoners. De vereniging neemt een unieke plaats in binnen de sociale structuur van de wijk en organiseert gedurende het jaar een groot aantal activiteiten voor haar leden. In het oog springende activiteiten zijn bijvoorbeeld de Zomerfeesten en de Sinterklaasactie, die bijzonder populair zijn bij zowel leden als wijkbewoners. Binnen de vereniging is er speciale aandacht voor de jeugd. FC Berghuizen is actief betrokken bij jeugdactiviteiten in de wijk zoals die van de Brede School in Zuid-Berghuizen.

Scoren met FC Berghuizen
De club luistert graag naar de wensen van uw bedrijf als sponsor van de club. Per bedrijf zijn de wensen verschillend en FC Berghuizen biedt dan ook diverse mogelijkheden voor uw bedrijf. Als sponsor van FC Berghuizen ontvangt u, ongeacht het sponsorbedrag, het volgende van de club als dank voor uw steun zoals één keer per jaar een sponsorbijeenkomst, clubblad, vrije toegang tot de thuiswedstrijden van het eerste herenelftal, et cetera.

Sponsor een team
U kunt ook sponsor worden van een team door teamkleding en/of tassen te sponsoren. Samen met u stellen we graag een sponsorpakket samen dat voldoet aan uw wensen.

Reclamebord, narrowcasting, adverteren
Met een reclamebord langs het sportveld (veld 1) profileert u uw bedrijf en toont u uw maatschappelijke betrokkenheid bij onze vereniging. Een contract voor een reclamebord wordt voor 3 seizoenen afgesloten. Andere mogelijkheid is een narrowcasting advertentie op het digitale scherm in de kantine of een advertentie in het clubblad GroenWit. Hebt u andere wensen of ideeën? Dan is dat natuurlijk ook bespreekbaar.

Leden
De sponsorcommissie bestaat uit de volgende leden:

  • Joost Averesch (voorzitter)
  • Rudie Teunissen (penningmeester)
  • Antoinette Benneker (secretaris)
  • Mark Oude Bekke
  • Martijn Heskamp
  • Bas Verbeek

 

Interesse?
Heeft u interesse in sponsoring, de mogelijkheden en de kosten, dan gaan we graag vrijblijvend met u in gesprek. Mail ons op sponsoring@fcberghuizen.nl.