Businessclub

Businessclub FC Berghuizen

In 2016 is de Businessclub FC Berghuizen opgericht om de verbouwing van het clubgebouw mede mogelijk te maken. Omdat FC Berghuizen veel ondernemers kent én veel van deze ondernemers FC Berghuizen een warm hart toedragen, bleek dit initiatief al snel een schot in de roos. De club telt inmiddels ruim 30 leden; stuk voor stuk ondernemers met mooie bedrijven binnen (en soms ook buiten) Oldenzaal.

Business to business
De Businessclub FC Berghuizen is in de eerste plaats een businessclub. Dat houdt in dat er op regelmatige basis bijeenkomsten worden georganiseerd voor de leden, met als doel netwerken, klankborden, leren en plezier maken. Deze bijeenkomsten zijn altijd ongedwongen. Ze variëren van een gastpreker met mogelijkheid tot debat in het Berghuizen sponsorhome tot bedrijfsbezoeken bij het bedrijf van één van de leden of regionaal interessante bedrijven. Het idee dat er alleen activiteiten georganiseerd worden die verband houden met voetbal is dus zeker niet waar. Sterker nog, de meeste Businessclub-activiteiten staan los van voetbal.

Sponsoring
De Businessclub is uitgegroeid tot de grootste sponsorclub van FC Berghuizen. Dus naast een goed netwerk met goede mogelijkheden voor persoonlijke en zakelijke groei, draagt u ook bij aan de vereniging die met recht het kloppende hart van de wijk Zuid-Berghuizen genoemd mag worden.

Lidmaatschap
Door een lidmaatschap bij de Businessclub FC Berghuizen ontvangt u niet alleen toegang tot een geheel nieuw netwerk maar ook uitnodigingen voor activiteiten (ongeveer 4 per jaar), vermelding op de website en in het clubblad GroenWit, vermelding op de businessbanners in de kantine en een reclamebord langs het hoofdveld.

Van de opbrengsten gaat 60% naar FC Berghuizen en 40% wordt gebruikt voor activiteiten voor onze leden. Het lidmaatschap van de businessclub kan voor en tijdens het voetbalseizoen worden afgesloten en geldt voor een contractduur van minimaal 3 jaar.

Bestuur
Het bestuur van de Businessclub, tevens sponsorcommissie bestaat uit de volgende leden:

  • Bas Verbeek (voorzitter)
  • Rudie Teunissen (penningmeester)
  • Antoinette Benneker (secretaris)
  • Mark Oude Bekke
  • Martijn Heskamp
  • Joost Averesch

Bent u als ondernemer enthousiast geworden maar twijfelt u nog? Neem dan eens contact met ons op. Het is altijd mogelijk om één keer vrijblijvend een activiteit te bezoeken waar u de sfeer kunt proeven en kennis kunt maken met de leden van de Businessclub.

Interesse?
Heeft u interesse in de Businessclub, de mogelijkheden en de kosten, dan gaan we graag vrijblijvend met u in gesprek. Mail ons op sponsoring@fcberghuizen.nl.