Secretariaat

Secretariaat

Algemeen

Het wedstrijdsecretariaat houdt zich onder meer bezig met het inplannen van competitiewedstrijden (velden, kleedkamers) en oefenwedstrijden. Wekelijks houden wij jullie op de hoogte van het wedstrijdschema, via een papieren schema dat bij de ingang van ons sportpark hangt of via de website. Tijdens de reguliere competitie zijn wij het aanspreekpunt, indien teams genoodzaakt zijn uit te wijken naar een andere speeldag, of een andere aanvangstijd wensen. Ook het aanvragen van de zogeheten ‘baaldag’ verloopt via ons. Voorgestelde wedstrijdwijzigingen vanuit andere clubs, zullen tevens bij ons binnenkomen (waarop ze naar de betreffende teams van Berghuizen worden gecommuniceerd).

Wanneer zich gedurende het seizoen kort voor de aanvang van een wedstrijd afgelastingen voordoen, dan zullen wij dit zo spoedig mogelijk naar de betreffende teams toe communiceren.

Samengevat betekent dit dat wij graag helpen met de volgende zaken:

  • (Half)jaarlijkse competitie-indeling (klasse, gewenste aanvangstijden)
  • Inplannen (oefen)wedstrijden (en communicatie naar trainers/leiders via mail en papieren schema bij de ingang van het sportpark)
  • Het aanvragen van een baaldag
  • Verzoek indienen wedstrijdwijziging
  • Zaalhuur (winterperiode)

In het voorgaande seizoen is geëxperimenteerd met het digitaal doorvoeren van standen en het digitaal controleren van spelerspassen. Helaas is het voor sommigen niet mogelijk de zogeheten ‘Voetbalzaken-app’ goed in gebruik te nemen, omdat scheidsrechters, leiders of trainers soms geen KNVB-lid zijn en daardoor geen gebruik kunnen maken van de app. Er is daarvoor een iPad geplaatst in de bestuurskamer, waarmee scheidsrechters, leiders en trainers tezamen het digitale wedstrijdformulier kunnen invullen.

Wij kijken uit naar een sportief seizoen en wensen alle teams veel plezier toe. Voor vragen zijn wij zeven dagen per week via Whatsapp bereikbaar op 0648155040. Op dinsdag en donderdag tussen 18.00 en 20.00 zijn wij tevens telefonisch bereikbaar.


Leden

Het secretariaat bestaat uit de volgende leden:

  • André Oude Lohuis
  • Melissa Polhuis