Clubgebouw – facilitair

Het clubgebouw

Na een halfjaar durende intensieve verbouwing van de beneden verdieping werd het clubgebouw van FC Berghuizen in 2016 heropend. De gemoderniseerde bar met uitgebreid assortiment, de vernieuwde keuken met koeling, secretariaatsruimte, jeugdhonk en toiletgroep incl invalide zijn geheel van deze tijd. Ook kunnen sportwedstrijden, presentaties etc. op groot digitaal scherm worden bekeken. Er is voor minstens 120 gasten plek. De benedenverdieping is van sfeervolle kleuren en aankleding voorzien. De hernieuwde inrichting met veel glas en natuurlijk licht maken het geheel dan ook helemaal af.

Het clubgebouw biedt naast een hapje en een drankje ook ruimte voor allerhande club activiteiten zoals de kaartavond en de jaarlijkse thema avonden zoals bokbier, boerenkool, carnaval, en Hollandse muziek. De bemensing van de bar en de club activiteiten worden door vrijwilligers van de club zelf gedaan.
Daarnaast wordt het clubgebouw ook gebruikt voor niet voetbal aanverwante zaken. Dit zijn de Buitenschoolse opvang van Columbus Junior in samenwerking met Breedwijsschool De Leemstee (dins- en donderdagmiddag) en een inloopactiviteit voor volwassenen georganiseerd door Impuls, Welzijn en educatie op dinsdag en donderdagochtend.

Op de eerste verdieping die enkele jaren geleden al werd verbouwd, zijn de de kleedkamers van de hulpsinten en pieten, vergader -, omroep en ontvangstruimte gehuisvest.

Kortom het clubgebouw is niet alleen voor leden van FC Berghuizen een trefpunt maar ook voor de wijkbewoners.

De openingstijden van ons clubgebouw:

MaandagGesloten
Dinsdag19.30 - 23.00 uur
Woensdag19.30 - 23.00 uur
Donderdag19.30 - 23.00 uur
Vrijdag19.30 - 23.00 uur
Zaterdag9.00 - 20.00 uur
Zondag9.00 - 18.00 uur