Stem op FC Berghuizen!

Rabo Clubkascampagne:
Rabobank Twente Oost draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij speciaal voor verenigingen en stichtingen de Rabo Clubkas Campagne, waarbij € 125.000,- beschikbaar wordt gesteld.
Des te meer stemmen FC Berghuizen ontvangt, des te hoger de bijdrage voor onze voetbalvereniging.

De komende week ontvangt iedere klant van Rabobank Twente Oost die ouder is dan 12 jaar een persoonlijke stemcode. Met deze stemcode kunnen 3 stemmen worden uitgebracht, waarvan 2 op je favoriete vereniging FC Berghuizen. Stemmen kan van 19 maart tot en met 7 april. Dit kan voor FC Berghuizen een bijdrage opleveren tussen € 100,- en € 2.500,-!

Waarom FC Berghuizen:
FC Berghuizen is een voetbalvereniging voor hem en haar én voor jong en oud. Op het fraaie sportcomplex worden veel voetbalactiviteiten georganiseerd. FC Berghuizen is voetbal én meer dan voetbal, want FC Berghuizen is maatschappelijk zeer betrokken, zoals:

  • FC Berghuizen participeert in Breedwijs;
  • FC Berghuizen organiseert de Zomerfeesten voor de hele wijk;
  • FC Berghuizen heeft de grootste Sint-Nicolaasactie van Nederland, waarbij een Sinterklaas en zwarte pieten gereserveerd kunnen worden tegen een vrije gift;
  • FC Berghuizen organiseert kaartavonden voor ouderen;
  • FC Berghuizen stelt het complex beschikbaar voor jeu-de-boules, kinderopvang van Columbus en voor sportactiviteiten van basisschool De Leemstee;
  • FC Berghuizen begeleidt stagiaires;
  • FC Berghuizen is maatschappelijk betrokken door o.a. een samenwerking met De Losserhof, welzijnsorganisatie Impuls en Mediant.

Trotse winnaar Rabo Clubkascampagne 2018!!!
Vorig jaar was FC Berghuizen de trotse winnaar van de Rabo Clubkascampagne. Naast het mooie bedrag dat in ontvangst mocht worden genomen (€ 1794,-) is het ook goed voor het imago van de vereniging. Zoveel mensen die FC Berghuizen een warm hart toedragen!

Wat gaan we doen met het bedrag?
We hebben veel geld nodig voor investeringen in ons sportcomplex, voetbalmaterialen, trainers, etc. De opbrengst uit de Rabo Clubkas Campagne willen wij gebruiken voor materialen voor onze jeugd, immers de jeugd heeft de toekomst! Door een toename van het aantal jeugdteams hebben we nieuwe doeltjes nodig, hetgeen een investering van circa € 4.000,- zal zijn voor het nieuwe seizoen.

Stem daarom op FC Berghuizen. Vraag ook je ouders, kinderen, broer, zus, buren, opa en oma, etc. Namens alle leden en vrijwilligers van FC Berghuizen dank!