Oud wedstrijdsecretaris Bert Loos overleden

Afgelopen zondag is onze oud wedstrijdsecretaris Bert Loos overleden. Bert heeft zich tientallen jaren als vrijwilliger ingezet voor onze vereniging. Allereerst als leider van meerdere pupillenteams en later ook nog enkele jaren als groepsleider voor de pupillengroepen. Bert was altijd een betrokken persoon, bood de helpende hand waar nodig en was daardoor een zeer gewaardeerde vrijwilliger. Als hij een taak op zich nam wist je zeker dat het goed kwam.

Bert Loos, vierde van rechts op de foto.

Zijn grootste verdienste heeft Bert gehad als wedstrijdsecretaris, eerst alleen voor de junioren en later voor de gehele vereniging. Deze taak heeft hij meer dan 15 jaar op een voortreffelijke wijze vervuld.

Voor al zijn verdiensten werd Bert tijdens de Zomerfeesten van 2000 geëerd als “Stille Kracht”, werd hij tijdens de jaarvergadering in 2006 benoemd tot Lid van Waardering en kreeg hij tijdens het 60-jarig jubileum van FC Berghuizen in 2007 de KNVB waarderingsspeld in zilver uitgereikt.

Namens FC Berghuizen spreken we grote dank uit aan Bert Loos. We zullen binnen FC Berghuizen Bert blijven herinneren als een grote clubman en zullen zijn naam altijd in ere houden.

Hoofdbestuur FC Berghuizen