In memoriam Truus Stuvenfolt – Lentfert

Het nieuwe jaar begon bij FC Berghuizen met het nare bericht dat Truus Stuvenfolt-Lentfert was overleden. Truus was samen met haar man Ben Stuvenfolt jarenlang nauw betrokken bij het wel en wee van onze club. Was Ben de onbetwiste aanvoerder van ons 1e elftal, Truus was op de achtergrond jarenlang (meer dan 30 jaar) de stille kracht die zorgde voor het schoonmaken van de kantine. Eerst samen met Ben en na het overlijden van Ben samen met Wally.

Hoewel Truus de laatste jaren wat sukkelde met haar gezondheid sprak ze zich duidelijk uit als het om haar werk in de kantine ging: “Ik blief dit net zo lang doan as ik kan, ik heb der nog völ plezѐѐr in”

Elke maandag- en vrijdagochtend  werd de kantine, na een week trainingen en een weekend vol wedstrijden weer spic en span schoon gemaakt.

Truus was trots op haar werk en FC Berghuizen was trots op Truus.

Het zijn juist dat soort mensen die onze club aanzien geven. Een mooie schone kantine waar je spelers, begeleiders, ouders en grootouders kunt ontvangen.

FC Berghuizen is Truus veel dank verschuldigd voor al die jaren dat ze zich inzette voor de club.

Met haar heengaan verliest FC Berghuizen een vrouw, wiens naam altijd met respect zal worden uitgesproken.

Wij wensen kinderen en kleinkinderen van Truus veel sterkte om dit grote verlies een goede plaats te geven. Moge de mooie herinneringen aan een lieve moeder en oma troost geven.

Jan Olde Kalter