Zaterdag 12 juni – Nationale voetbaldag

Sluit het voetbalseizoen sportief af en meld je aan voor de Nationale voetbaldag!

Op zaterdag 12 juni neemt FC Berghuizen op sportieve wijze afscheid van het voetbalseizoen.
In samenwerking met de KNVB, het Oranjefonds, Impuls en FC Twente Scoren in de Wijk organiseert de voetbalvereniging de Nationale Voetbaldag. De dag staat in het teken van sportieve activiteiten voor jong en oud.

Je hoeft geen lid te zijn om mee te kunnen doen!

Hieronder vind je het overzicht van de activiteiten. Meld je snel aan, want vol is vol!

 

FIFA toernooi

Schrijf je in voor het FIFA toernooi en wordt beste gamer en voetballer van het toernooi. Je hebt alleen je skills en enthousiasme nodig om mee te kunnen doen.
Schrijf je in via dit formulier: https://forms.gle/brcHkK9SktxtEZnF8
Leeftijd: 12 t/m 18 jaar
Tijdstip: 13.00 – 16.00 uur
Max. aantal deelnemers: 30

 

Walking football

Voor 55-plussers die nog lekker actief bezig willen zijn. Walking football is een aangepaste vorm van voetbal. Rennen is niet toegestaan, de teams zijn kleiner en de wedstrijden korter. Sluit aan bij een training en onderlinge wedstrijd met spelers van FC Berghuizen en Quick ’20.
Aanmelden kan bij dhr. H. Velthuis, telefoonnummer 06 53602188.

Leeftijd: 55+
Tijdstip: 10.00 – 11.00 uur

 

Peuter voetbal

Voor de allerkleinsten.. Samen sporten en spelen met leeftijdsgenootjes waarbij plezier voorop staat. Het doel is om kinderen zo jong mogelijk met sport kennis te laten maken. Spelenderwijs worden voetbaltechnieken aangeleerd en worden de kinderen telkens op andere wijze uitgedaagd. Ouders en/of verzorgers mogen meedoen!

Meld je zoon/dochter aan via dit formulier: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd2n4Se8BMIPcKMMXMKArwOi—9nwGV7eQIrWvVQEkJiy2LA/viewform?usp=sf_link

Leeftijd: 2 t/m 4 jaar
Tijdstip: 10.00 – 11.00 uur

 

Circuit

Ga samen met je vriend, vriendin, zoon, dochter, ouder, buurman, …, … de strijd aan met een ander duo. Latje trap, penalty schieten, XXL darts, snelheidsmeter, de Henk H. quiz zijn een aantal onderdelen in dit uitdagende circuit. Je kunt je op de dag zelf aanmelden bij het centrale punt in de kantine.

Leeftijd: alle leeftijden
Tijdstip: 11.00 – 16.00 uur
Team aantal: 2

 

FC Twente Pannakooi / springkussen

De hele dag lekker voetballen in de FC Twente voetbalkooi of springen op het FC Twente springkussen. Hier hoef je je niet voor aan te melden!

Leeftijd pannakooi: alle leeftijden
Leeftijd springkussen: 3 – 11 jaar
Tijdstip: 10.00 – 18.00 uur

 

Voetvolley

De sport die is ontstaan op de stranden van Rio de Janeiro en naar Nederland is overgewaaid. Voetvolley is een combinatie van voetbal en volleybal. De bal mag je niet spelen met de handen, maar met de voeten. Een team bestaat uit maximaal vier personen, waarvan twee in het veld.

DE VOETVOLLEY INSCHRIJVING IS GESLOTEN, HET MAXIMALE AANTAL AANMELDINGEN IS BEREIKT.

Leeftijd: vanaf 15 jaar
Tijdstip: 15.00 – 18.00 uur
Team aantal: min 2 – max 4

 

Oranjefestival

Droomt jouw kind ook van Oranje? Dan is het Oranjefestival zeker iets voor hem of haar. Een dagdeel vol met “Oranje”-voetbalplezier waarin alle jongens en meiden zelf gaan ‘Voetballen als Oranje’. De manier om te ontdekken of voetballen iets is voor jouw kind. Een vriendje of vriendinnetje meenemen? Hartstikke leuk, doen!
Meld je dan HIER aan via de KNVB site

Leeftijd: 4 t/m 12 jaar
Tijdstip: 10.00 – 12.30 uur

 

Keepersbattle – in samenwerking met Keepersschool Oldenzaal

Sta je liever in het doel dan in het veld? Meld je dan aan voor de keepersbattle. Anders dan op reguliere keepersdagen, waarbij het accent ligt op training, wordt tijdens een ‘keepersbattle’ tussen keepers gestreden. Deze battles staan vaak garant voor spectaculaire reddingen én doelpunten.
Meld je aan via dit formulier: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdOHm8NKj9rWJgUtJO0lVx2l4I0285oZUR6sd2jko1Hg2Cd_Q/viewform?usp=sf_link

Leeftijd: vanaf 7 jaar
Tijdstip: 14.00 – 15.30 uur

 

Topsport clinic

Altijd al willen trainen als een prof? Houd deze site in de gaten om te lezen wie jou gaat trainen! [meer info volgt]

Leeftijd: 12 – 17 jaar
Tijdstip: 12.00 – 18.00 uur

 

Voetgolf

Een andere manier van golfen, namelijk met je voeten en een voetbal. De bedoeling is eenvoudig: in zo min mogelijk schoten de voetbal in de hole schieten. Dit klinkt makkelijker dan het is… Bij uitstek een leuke activiteit om het voetbalseizoen mee af te sluiten! Let op, er kunnen maximaal 20 teams meedoen.
Meld je team aan via dit formulier: https://forms.gle/6NeDMj9Nmt6Lu5dt9

Leeftijd: alle leeftijden
Tijdstip: 10.00 – 16.00 uur
Team aantal: 4

 

Bootcamp + fysio

Meer informatie volgt. Houd de site in de gaten!