Esad Deniz van FC Berghuizen naar de jeugdopleiding van Go Ahead Eagles.

Wij zijn erg trots om mede te delen dat onze Esad Deniz vanaf volgend seizoen zal spelen in de jeugdopleiding van Go Ahead Eagles. Hier zal hij gaan spelen in het selectieteam van de leeftijdscategorie onder de 13.
In de zomer van 2016, werd Esad op 6 jarige leeftijd lid van onze vereniging. Hij is toen begonnen met voetballen bij onze Groenlinkjes groep. Al snel daarna, kwam hij te spelen in één van onze jeugd selectieteams. Dit begon bij zijn eigen leeftijdsgenoten, maar heeft daarna vooral met jongens uit een hogere leeftijdscategorie gespeeld. Op deze manier proberen wij te kijken waar we een individuele speler kunnen laten spelen, waar hij/zij zich het beste met plezier kan ontwikkelen.
Naast dat Esad zich erg snel en veelzijdig heeft ontwikkeld, heeft hij ook mooie team prestaties behaald binnen onze vereniging. Zo is hij vorig seizoen, nog kampioen geworden met zijn voormalige onder de 12-1 team in de 1ste klasse. Wat hem siert en onderscheidt, is zijn bescheidenheid, zijn doorzettingsvermogen en een bijzonder groot voetbaltechnisch vermogen in zijn dribbels. Ook weet hij het doel makkelijk te vinden met zijn schot. Daarnaast is hij actief aanwezig met de coaching van zijn medespelers. Mede door deze kwaliteiten, is zijn talent in positieve zin opgevallen bij de scouts van Go Ahead Eagles. Wat volgde was een stageperiode, waar hij een erg goede indruk heeft achtergelaten. Kort daarna kregen wij en Esad het mooie nieuws te horen, dat hij vanaf volgend seizoen mag spelen voor de club uit Deventer. Hij heeft inmiddels zijn contract op 21 mei mogen ondertekenen. Hij zal dus het aankomende seizoen het groen & wit inruilen, voor het rood & geel.
Esad, wij wensen je ontzettend veel succes en vooral heel veel voetbalplezier toe bij je nieuwe club. We blijven je volgen!
Afdeling Voetbalzaken