Voetbalplaatjes actie gaat van start

We gaan beginnen met sparen!

Wij nodigen jullie van harte uit op zaterdag 28 mei om 14:00 uur op het Winkelcentrum Zuid Berghuizen. Voorzitter Wim Olde Kalter zal dan het eerste voetbalplaatjes boek aan het Winkelcentrum Zuid Berghuizen overhandigen.

Elk jeugdlid kan gratis een boek ophalen

Nadat de voorzitter het eerste boek heeft overhandigd kan elk jeugdlid, tot 15:00 uur, gratis het voetbalplaatjes boek op het Winkelcentrum Zuid Berghuizen ophalen. Je krijgt er dan ook een pakje foto’s bij, kun je ze direct in het boek plakken! Daarnaast is het voetbalplaatjes boek voor €3,50 in de kantine van FC Berghuizen te koop. Er liggen ook 50 boeken bij de Smorre.

 

Hoe werkt de actie

Alle deelnemende winkels op het Winkelcentrum Zuid Berghuizen hebben een poster bij de ingang hangen. Bij aankoop van iedere €10 euro aan boodschappen krijg je een pakje voetbalplaatjes.

 

Duur van de actie

De actie start op zaterdag 28 mei om 9:00 uur en duurt 5 weken, tot zaterdag 2 juli 17:00 uur.

 

Ruilmiddag op 2 juli van 14:00 tot 16:00 uur

Om je boek vol te krijgen organiseren we op 2 juli van 14:00 tot 16:00 uur op het Winkelcentrum Zuid Berghuizen een ruilmiddag. Als iedereen komt kun je je dubbele plaatjes ruilen tegen plaatjes die je nog niet hebt gespaard, zo kan ieder kind zijn boek vol krijgen.

 

Tip: laat familie en vrienden ook voor jullie sparen op het mooiste Winkelcentrum van Oldenzaal. Zo kan iedereen ervaren hoe uitgebreid het winkelassortiment in het Winkelcentrum Zuid Berghuizen is.

 

Veel plezier met sparen en plakken!