Vaantjesjacht tot 9 mei

De vaantjesjacht duurt tot en met 9 mei. Tijdens het mooie weer van de afgelopen periode hebben we vele jongens en meisjes (leden en niet leden) en zelfs hele gezinnen door de straten van Zuid-Berghuizen zien lopen of fietsen. Allemaal op zoek naar de vaantjes van FC Berghuizen. De reacties die we tot nu toe hebben mogen ontvangen naar aanleiding van deze actie zijn allemaal zeer positief.

Wil je nog meedoen? Dat kan uiteraard

Er zijn drie verschillende soorten vaantjes. Voorbeelden van de vaantjes en de punten die je met ieder vaantje kunt verdienen vind je op het bijgevoegde deelnameformulier. Dat formulier moet je uitprinten. Als je een vaantje gevonden hebt noteer je de straat en het huisnummer waar je het vaantje hebt zien hangen op dat formulier. De volgorde waarin is niet belangrijk. Als je alle vaantjes gevonden hebt, dan moet je het formulier opsturen naar info@fcberghuizen.nl, of je stopt het in onze brievenbus, Schapendijk 37. Wie weet win je een prijs.

We rekenen er op dat iedereen bij deze zoektocht voorzichtig is, zich houdt aan de verkeersregels en aan de coronafspraken zoals die op dit moment gelden. Voor de jongste jeugd adviseren we om samen met hun ouders op pad te gaan.

Download hieronder het spelformulier!

Veel plezier.