Vaantjesjacht FC Berghuizen

Helaas kan er op dit moment nog niet gevoetbald worden. Dat vinden we allemaal erg vervelend; er zijn geen trainingen en ook geen wedstrijden.

Maar we kunnen wel iets anders organiseren. Daarom hebben we voor onze (jongste) jeugd iets bedacht. Net zoals de bekende “berenjacht” gaan we ook in de wijk Zuid-Berghuizen op jacht. Niet op berenjacht, maar op “vaantjesjacht”. Ook als je (nog) geen lid bent van FC Berghuizen mag je natuurlijk meedoen.

Op verschillende plekken in de wijk hangen 20 vaantjes van FC Berghuizen. Die vaantjes hangen op 20 verschillende adressen bij bewoners uit de wijk voor het raam. Je kunt ze vanaf het trottoir zien; in de tuin lopen of aanbellen doen we dus niet. Het gebied waar de vaantjes hangen wordt omsloten door de Enschedesestraat, de spoorlijn, de Boerskottenlaan, de Schapendijk, de Burg. Wallerstraat en de Oude Lossersestraat.

Er zijn drie verschillende soorten vaantjes. Voorbeelden van de vaantjes en de punten die je met ieder vaantje kunt verdienen vind je op het bijgevoegde deelnameformulier. Dat formulier moet je uitprinten. Als je een vaantje gevonden hebt noteer je de straat en het huisnummer waar je het vaantje hebt zien hangen op dat formulier. De volgorde waarin is niet belangrijk. Als je alle vaantjes gevonden hebt, dan moet je het formulier opsturen naar info@fcberghuizen.nl, of je stopt het in onze brievenbus, Schapendijk 37. Wie weet win je een prijs.

We rekenen er op dat iedereen bij deze zoektocht voorzichtig is, zich houdt aan de verkeersregels en aan de coronafspraken zoals die op dit moment gelden. Voor de jongste jeugd adviseren we om samen met hun ouders op pad te gaan.

Download hieronder het spelformulier!

Veel plezier.