Rabo ClubSupport 2021

Rabo ClubSupport 2021 is weer van start. Van 4 tot en met 25 oktober 2021 kan er weer op FC Berghuizen worden gestemd.

In 2018 en 2019 vergaarde FC Berghuizen de meeste stemmen van alle verenigingen en in 2020 behaalde onze vereniging een fantastische 2e plek. De bijdrage van de Rabobank heeft er mede voor gezorgd dat we verlichting op veld 3 konden realiseren, waarvoor onze grote dank.

Graag doen we ook nu weer een beroep op onze trouwe achterban (leden, vrijwilligers, wijkbewoners) door te stemmen op FC Berghuizen.

Door de groei in het aantal leden en aantal teams zal de opbrengst worden aangewend om materialen en doelen aan te schaffen.

Net als vorig jaar kunnen Rabo-leden, vanaf 12 jaar, stemmen op hun favoriete club.
En let op: lid is iets anders dan klant. Een klant kan in de Rabo App zelf lid worden en daarna meteen stemmen. Leden die niet online bankieren, krijgen een mail of brief met hun stemcode en kunnen via een speciale stemsite stemmen. Voor vragen m.b.t. stemmen kun je bellen met (088) 722 66 00.

Elk lid mag drie stemmen uitbrengen op drie verschillende verenigingen. Ons advies is daarom om bij de keuze ook aan de andere verenigingen en stichtingen uit Berghuizen te denken.

Alvast bedankt voor jullie steun en breng direct je stem uit! Samen zijn we de vereniging.