Algemeen

Mogen we ons even voorstellen, wij zijn Arie en Martijn Jansen en hebben sinds juli van dit jaar het stokje wat betreft het materiaal over genomen van Henny Veldhuis en Josef Kruthoff. Wij hebben dit meteen heel serieus opgepakt en zijn in de zomerstop dan ook heel druk geweest met het uitzoeken wat nog goed was en het bestellen van nieuw materiaal.

Ook de sloten in het materialenhok zijn zo als jullie gemerkt hebben vervangen door cijfersloten. Ook zijn er heel veel nieuwe ballen bij besteld en door ons gemerkt per elftal uitgezonderd heren 1 en dames 1 zodat wij nu kunnen zien waar de ballen van zijn die wij op het veld vinden.

Ik hoop dat iedereen zuinig is op zijn spullen en alles na de training en wedstrijden netjes opruimt. Verder willen wij nog even een mededeling van huishoudelijke aard. Zou iedereen na de training en/of wedstrijd de goals van het kunstgrasveld willen zetten achter de afrastering. Zo kan de gemeente door de week het veld borstelen en hoeft het ene elftal niet alles op te ruimen wat een ander elftal heeft gebruikt.

Als we met z’n allen de verantwoording nemen blijft houden we ons materiaal langer netjes en beleven we er langer plezier van. Verder wil ik iedereen een goed voetbalseizoen wensen en mocht er vragen of het materiaal zijn dan kun je contact met ons opnemen.

Martijn gaat over de materialen. Heb je vragen over bestellingen of heb je andere vragen over het materiaal dan kun je contact op nemen met Arie Jansen.


Leden

De materiaalcommissie bestaat uit de volgende leden:

  • Arie Jansen (06-20896206)
  • Martijn Jansen (06-83169348)