Matchday avond Groenlinkjes⚽️🇳🇬🎉

Wie op de vrijdagavond een bezoekje brengt aan ons sportpark, weet dat op deze avond er altijd wat te beleven is. Onze jongste jeugd, de Groenlinkjes staan dan centraal. Elke vrijdagavond wordt er door de grote jongens- en meidengroep, met veel plezier en enthousiasme getraind. Maar op vrijdagavond 11 maart stond er iets bijzonders op het programma; matchday!

 

De leeftijdsgenoten van vv de Esch waren te gast. Met een totaal van 45 kinderen verdeeld over 6 teams van FC Berghuizen en 4 teams van vv de Esch, werden er 4 tegen 4 wedstrijdjes gespeeld. Onder toeziend oog van maar liefst over de 100 toeschouwers, was het een heus voetbal feest! Geweldig om te zien met hoeveel plezier de kinderen zichtbaar genoten van het samen kunnen en mogen voetballen. Hierbij vlogen de vele mooie doelpunten om de oren, werden er sierlijke dribbel acties gemaakt en werd er fantastisch samen gespeeld. Sportief gezien was het ook een leerzame avond. Zo hielpen de kinderen elkaar als er een botsing was, en na de wedstrijd bedankten ze elkaar met een ‘boks’.

 

Na de voetbalavond hebben we gezellig met iedereen in de kantine afgesloten. Hier stond de welverdiende ranja voor de kinderen klaar.

 

Via deze weg willen we alle ouders/verzorgers die een team hebben begeleid, het kantine personeel, en onze gasten, vv de Esch, bedanken! Zonder jullie vrijwillige inzet en aanwezigheid was deze leuke en complete avond voor de kinderen niet mogelijk.

 

Wij kijken met een grote glimlach terug op een fantastische, leerzame, leuke en succesvolle matchday avond!

 

Met sportieve groet,

 

De Groenlinkjes.