JUBILEUMEDITIE FC BERGHUIZEN BINGO VOETBALQUIZ 4 FEBRUARI

WANNEER: VRIJDAG 4 FEBRUARI OM 19.00 UUR

Na de succesvolle eerste editie organiseren wij in het jubileumjaar van FC Berghuizen opnieuw de FC Berghuizen BINGO Voetbalquiz. Deze zal wederom digitaal plaatsvinden. Hiervoor hebben we de volgende redenen:

  1. Er is veel vraag geweest vanuit de deelnemers van vorig jaar of er nog een 2e editie van de Bingo komt;
  2. Door alle corona-beperkingen is het mooi dat er een activiteit voor alle leden, vrijwilligers, mensen uit Berghuizen, Oldenzaal en verder wordt georganiseerd.
  3. Veel ondernemers ondervinden grote nadelige gevolgen van de corona-maatregelen. Wij willen graag deze ondernemer een hart onder de riem steken onder het motto ‘wees sociaal, koop lokaal’.
  4. Ook FC Berghuizen ondervindt nadelige gevolgen. De kantine is helaas weer reeds voor langere tijd gesloten en ook de Sint Nicolaasactie heeft maar in zeer beperkte mate plaats kunnen vinden.

 

 

PROGRAMMA:

De avond zal bestaan uit de volgende onderdelen: 1. bingo, 2. (voetbal)quiz en 3. de grote loterij.
Elk onderdeel zal drie keer worden gespeeld. Tussendoor wordt allerlei informatie gegeven over activiteiten die het afgelopen seizoen en de komende maanden gaan plaatsvinden.
Er komt deze editie ook een speciale kinderquiz.


BINGO:

Eén bingokaart kost € 4,-, twee bingokaarten € 8,-, drie bingokaarten € 12,- etc. Met elke bingokaart kan met drie ronden worden meegedaan. Bij aanmelding ontvang je nadere informatie over de avond. Er wordt een afhaalavond van de bingokaarten bij de kantine georganiseerd.

 

AANMELDEN:

Meld je aan bij bingo@fcberghuizen.nl en vermeld je naam en mobiele nummer.

De betaling van de bingokaarten kan tot uiterlijk zondag 30 januari worden overgemaakt naar:
Naam: FC Berghuizen
Rekeningnummer: NL 70 RABO 01391 28 999
O.v.v.: Naam en mobiele nummer

 

SPONSOREN:

We waren vorig jaar blij verrast door het grote aantal sponsoren, die of lokale ondernemers wilden steunen of zelf een product van hun eigen bedrijf aanboden. Dit hebben we enorm gewaardeerd.

Mocht je weer als sponsor willen optreden stuur dan een email naar bingo@fcberghuizen.nl en wij nemen contact met je op. Sponsoren krijgen vooraf via Facebook veel aandacht, evenals tijdens de avond zelf.

 

PRIJZEN:

De eerste prijs is evenals vorig jaar een I-pad. Daarnaast zijn er diverse dinerbonnen, vleespakketten, verrassingspakketten, etc. te winnen. Houd hiervoor ook de Facebookpagina en de website van FC Berghuizen in de gaten.

 

VERVOLG:

Het belooft wederom een fantastische avond te worden waarover lang wordt nagepraat. Houd de komende weken ook de Facebookpagina en de website van FC Berghuizen in de gaten. Iedereen wordt actief op de hoogte gehouden over deze avond en ook alle sponsoren worden hier uitvoerig in het zonnetje gezet. Met zijn allen maken we er een mooi avond van!

Alvast veel plezier namens de organisatie!