JO11-1 op het NK Jeugd talenten toernooi in Maasbracht

Via een wildcard hebben een ticket bemachtigd voor het NK Jeugd talenten toernooi in Maasbracht.

We zijn met het team JO11-1 s ’morgens om 7 uur vertrokken vanaf FC Berghuizen en na 2,5 uur rijden waren we op de plek van bestemming. We hebben ons eerst aangemeld en toen lekker even samen in het zonnetje ontbijten .

Er deden 20 teams mee en na de voorrondes werd iedereen in 3 poules ingedeeld, wij zijn in de 2e poule terecht gekomen en hebben daarin uiteindelijk een zinderende halve finale gespeeld. We begonnen sterk kwamen helaas met 1-0 achter te staan, al snel maakten we de gelijk maker en alle kansen lagen weer open. In de tweede helft maakten de tegenstander toch weer de 2-1 maar de toppers gaven niet op en persten er alles uit wat ze konden.

We kregen in de laatste minuut nog een hoekschop en die kopten we erin. De wedstrijd werd gelijk afgefloten en we moesten penalty’s nemen. Ieder 3 stuks, de tegenstander is begonnen en het ging gelijk op. Zij schoten nummer 3 over en onze nummer 3 werd gestopt door de keeper.

Dus ging het om en om en helaas hebben we nummer 6 gemist. We hebben daarna de wedstrijd om derde en vierde plek gespeeld en zijn uiteindelijk 4e geworden.

Het was een zwaar toernooi waarin de jongens 6 wedstrijden van elk 22 minuten hebben gespeeld maar ze hebben enorm genoten.

Tussendoor werden de veld sproeiers nog even aangezet want het was een warme dag.

Bij terugkomst in Oldenzaal hebben we samen van een lekkere BBQ genoten en de jongens hebben nog even gezwommen.

Het was een hele beleving en een TOPDAG.