Jeugdkeep(st)ers van FC Berghuizen

Hallo allemaal,

We hebben een enerverende tijd achter de rug. 7 weken hebben we als FC Berghuizen niet kunnen trainen. Zo ook de jeugdkeep(st)ers van FC Berghuizen niet.

Daar had Ilona Munsterman iets leuks op bedacht. Keep(st)ers kunnen namelijk niet zo goed stil zitten. Zo ook hun trainers niet. Ilona bedacht filmpjes op te nemen met oefeningen die de keep(st)ers zelf kunnen oefenen. Met een bal, keepershandschoenen, een muurtje en een stuk stoepkrijt kom je een heel eind.

Degene die het mooiste, gekste of leukste foto of filmpje zou sturen kon een mooie prijs winnen. Iedereen kon meedoen tot de start van de eerste training. En ja, die was gelukkig vorige week! Wat een blije gezichten en wat hebben we lekker getraind in het zonnetje. Iedereen hield zich keurig aan de geldende RIVM regels. Dankjewel daarvoor!

Nu de winnaar van de mooie prijs: Fleur ter Laak mo11-2. Fleur heeft alle oefeningen die Ilona voor heeft gedaan netjes uitgevoerd en er zelfs een heel mooi filmpje van gemaakt. Een paar mooie handschoenen van Goalie Sports voor Fleur! Gefeliciteerd Fleur en veel plezier met de handschoenen.

Rest alleen nog te melden dat er plek is voor nieuwe keep(st)ers om aan te sluiten bij de keeperstraining. Wil je graag keep(st)er worden meld je dan bij je trainer (via voetbalzaken@fcberghuizen.nl) en we zoeken een plekje voor je! Eén kanttekening, we hebben plek voor 1 keep(st)er per team.

Met sportieve groet,

Ilona Munsterman
Keeperstrainster FC Berghuizen