FC Berghuizen JO17-1 – Een frisse start!

Een nieuw seizoen, een nieuw team, een nieuwe trainer en volledig in het nieuw gekleed.
Het seizoen 2020/2021 is begonnen en de heren uit het team ‘heren onder 17-1’ (JO17-1) hebben een frisse start gemaakt. Een nieuw team met in totaal 16 enthousiaste voetballers, waarvan het merendeel al jaren lid is van FC Berghuizen.

Binnen FC Berghuizen gaat de ontwikkeling van het individu boven het resultaat van een team. Dit is dan ook de reden dat dit JO17-1 team bestaat uit een goede mix van eerste en tweedejaars spelers in deze leeftijdscategorie. Vanuit de gedachte: maximale weerstand is maximale ontwikkeling, is het team gestart in de hoofdklasse. De overstap van ‘jongens onder 15 (JO15) naar JO17 is fysiek en tactisch een grote stap.

Trainer Ronald Verwoert en leidster Bjorna Hommels hebben alle vertrouwen in het team. ‘De jeugd heeft de toekomst en wat zou het mooi zijn als een groot aantal uit deze lichting straks in het eerste elftal van FC Berghuizen voetbalt. Wij zullen er in elk geval alles aan doen een omgeving te creëren waarin de spelers zich optimaal kunnen ontwikkelen.’ aldus Bjorna.

Naast de ontwikkeling van het individu hecht FC Berghuizen veel waarde aan een goede uitstraling en is dan ook erg blij met de sponsoren van JO-17: Administratiekantoor Kubus (inloopshirts), Autofirst Hein Franke en Velthuis Assurantiën (wedstrijdtenues en trainingstruien). De complimenten van andere verenigingen over de uitstraling geeft het team nóg meer zelfvertrouwen. Ronald: ‘Dus sponsoren, via deze weg: nogmaals bedankt.’

Lijkt het je leuk te voetballen bij een club waar jouw persoonlijke ontwikkeling op nummer één staat, ongeacht in welk team je voetbalt? Of wil je zelf liever niet voetballen maar ben je wel geïnteresseerd in vrijwilligerswerk bij FC Berghuizen? Kijk dan op de site fcberghuizen.nl.