FC Berghuizen 1 – SVV ’91 1 5-1

Na 2 weken zonder competitie verplichtingen mocht Berghuizen afgelopen zaterdag eindelijk weer om de knikkers spelen. SVV uit Enschede kwam op bezoek in Oldenzaal. Goed om te zien dat in de laatste fase van de competitie de selectie nagenoeg fit is.

Om 14.00 uur wordt er afgetrapt en is het Berghuizen dat wel initiatief neemt, maar vaak te onzorgvuldig is om grote kansen te creëren. Zo kabbelen de 1ste 20 minuten door en worden er aan beide kanten wat speldenprikjes uitgedeeld. Langzaam neemt Berghuizen het heft meer in handen en komt het steeds dichter in de buurt van een doelpunt. Na hands in de 16 meter is het Jasper Olde Hendrikman die met de benutte penalty de 1-0 op het bord zet. Binnen 5 minuten is de wedstrijd eigenlijk gespeeld. Jasper maakt met een kopgoal zijn 2de doelpunt en een speler van SVV pakt 2x geel, waardoor de gasten met 10 man komen te staan.

Ondanks een aantal overval situaties blijft het bij 2-0 in de 1ste helft.

In de 2de helft eenzelfde spelbeeld. Uiteindelijk weet SVV uit een buitenspel moment de 2-1 te maken, maar door nog 2 treffers van Jasper en 1 van Pascal Donkers is het al snel een gelopen wedstrijd.

Volgende week speelt Berghuizen in en tegen Winterswijk.