Boerenkooltoernooi & Nieuwjaarsreceptie

Op vrijdag 4 januari 2019 wordt op sportpark ’t Venterinck de 10e editie, oftewel een jubileumeditie van het Nieuwjaarboerenkooltoernooi georganiseerd.

Alle voetballers en voetbalsters (senioren en JO19) kunnen deelnemen aan het toernooi. Daarnaast is deelname mogelijk voor alle niet spelende leden én vrijwilligers van FC Berghuizen.

Schroom niet en geef je snel op om tegen een bal  te trappen na de feestdagen!!!!
Na het toernooi zal er een gezellige bijeenkomst worden georganiseerd in de kantine, waarbij er getoost zal worden op een gezond en succesvol 2019.

Er wordt op een half speelveld gevoetbald. Deelnemers aan het toernooi worden verzocht om
18.30 uur aanwezig te zijn. De wedstrijden beginnen om 19.00 uur en eindigen om circa 20.30 uur. Na afloop vindt de prijsuitreiking plaats en wordt iedereen in de gelegenheid gesteld om boerenkool met worst te eten in de kantine. Het buffet wordt wederom verzorgd door Ruud Ankoné. De kosten voor deelname aan het boerenkoolbuffet bedragen €  5,=.  De aanvang van het buffet is om circa 21.30 uur.

Elke speler is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen tenue. De organisatie zorgt voor voldoende hesjes. Team- en wedstrijdindeling, spelregels en overige actuele informatie worden op de website gepubliceerd ( www.fcberghuizen.nl).

Spelende leden moeten zich opgeven bij de leider van het eigen team. Opgave is mogelijk tot uiterlijk zondag 9 december a.s. . Het verzoek is € 5,= te betalen bij de leider van je team bij deelname aan het boerenkoolbuffet.  De volgende teams worden uitgenodigd via hun leiders:

  • Zondag heren 1 tot en met 4
  • Zaterdag heren 2 en 3
  • Heren 35+1 en 35+2
  • Vrouwen 1 en 2
  • Vrouwen 1 zaterdag
  • Vrouwen 25+1
  • Jongens O19-1

De niet voetballende leden en vrijwilligers die willen deelnemen aan het voetbaltoernooi en/of het boerenkoolbuffet kunnen zich opgeven via de e-mail:  velth769@gmail.com. Vanzelfsprekend is iedereen ook van harte welkom in de kantine te komen als je niet meevoetbalt of mee-eet. De leiders worden verzocht om de deelnemers van de teams te verzamelen en uiterlijk maandag 10 december te mailen naar John Velthuis. Woensdag 19 december a.s. vindt om 21.45 uur de loting van de teams plaats in de kantine.

Voor iedereen alvast goede feestdagen en een mooie jaarwisseling en tot 4 januari a.s.!

Met vriendelijke sportgroeten,
De organisatie