Boerenkooltoernooi & nieuwjaarsreceptie op 3 januari

Beste sportvrienden en -vriendinnen,

Op vrijdag 3 januari 2020 wordt op sportpark ’t Venterinck de 11e editie van het

NIEUWJAARBOERENKOOLTOERNOOI   georganiseerd.

Dit betreft tevens de nieuwjaarsbijeenkomst van FC Berghuizen.

Alle spelende en niet spelende leden kunnen deelnemen aan het toernooi, evenals alle vrijwilligers van FC Berghuizen. Twijfel niet en geef je snel op om tegen een bal  te trappen na de feestdagen!!!!
Na het toernooi zal er een gezellige bijeenkomst worden georganiseerd in de kantine, waarbij er getoost zal worden op een gezond en succesvol 2020.

Er wordt op een half speelveld gevoetbald. Deelnemers aan het toernooi worden verzocht om
18.30 uur aanwezig te zijn. De wedstrijden beginnen om 19.00 uur en eindigen om circa 20.30 uur. Na afloop vindt de prijsuitreiking plaats en wordt iedereen in de gelegenheid gesteld om boerenkool met worst en spek te eten in de kantine. Het buffet wordt wederom verzorgd door Ruud Ankoné. De kosten voor deelname aan het boerenkoolbuffet bedragen €  5,=.  De aanvang van het buffet is om circa 21.30 uur.

Elke speler is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen tenue. De organisatie zorgt voor voldoende hesjes. Team- en wedstrijdindeling, spelregels en overige actuele informatie worden op de website
( www.fcberghuizen.nl) en via Facebook gepubliceerd.
Spelende leden moeten zich opgeven bij de leider van het eigen team. Opgave is mogelijk tot uiterlijk vrijdag 27 december a.s.  Het verzoek is € 5,= te betalen bij de leider van je team bij deelname aan het boerenkoolbuffet.  De volgende teams worden uitgenodigd via hun leiders:

  • Zaterdag heren 1 tot en met 3
  • Zondag heren 2 tot en met 4
  • Heren 35+1
  • Zondag Vrouwen 1
  • Zaterdag ST: FC Berghuizen/De Lutte VR1
  • Vrouwen 25+1 en Vrouwen 25+2
  • Jongens O19-1
  • Meisjes O19-1

Alle niet voetballende leden en vrijwilligers die willen deelnemen aan het voetbaltoernooi en/of het boerenkoolbuffet kunnen zich opgeven via de e-mail:  velth769@gmail.com of door dit opgaveformulier af te geven in de kantine. Vanzelfsprekend is iedereen ook van harte welkom in de kantine als je niet meevoetbalt of mee-eet. De leiders worden verzocht om de deelnemers van de teams te verzamelen en uiterlijk zaterdag 28 december te mailen naar John Velthuis. Zondag 29 december worden de teams ingedeeld.
Voor iedereen alvast goede feestdagen en een mooie jaarwisseling en tot 3 januari a.s.!!!

Met vriendelijke sportgroeten,
De organisatie, woensdagavondactiviteit