Boerenkooltoernooi & Nieuwjaarsbijeenkomst 2023 op 7 januari

Beste sportvrienden en -vriendinnen,

Op zaterdag 7 januari 2023 wordt op sportpark ’t Venterinck de 12e editie van het

NIEUWJAARBOERENKOOLTOERNOOI   georganiseerd.

Dit betreft tevens de nieuwjaarsbijeenkomst van FC Berghuizen.

Deelname
Deelname is mogelijk voor alle leden en vrijwilligers van FC Berghuizen. Spelende leden moeten zich opgeven bij de leider van het eigen team. Opgave is mogelijk tot uiterlijk vrijdag 23 december a.s.  Het verzoek is € 5,= te betalen bij de leider van je team bij deelname aan het boerenkoolbuffet.  De volgende teams worden uitgenodigd via hun leiders:

  • Zaterdag heren 1 tot en met 4
  • Zondag heren 2 tot en met 4
  • Heren 35+1
  • Zondag Vrouwen 1 + Zaterdag Vrouwen 1
  • Vrouwen 25+1
  • Jongens O19-1 + Jongens O19-2
  • MO20-1

Alle niet voetballende leden en vrijwilligers die willen deelnemen aan het voetbaltoernooi en/of willen deelnemen aan het boerenkoolbuffet kunnen zich opgeven bij John Velthuis via de e-mail velth769@gmail.com of via de app (06) 22 08 45 38 met duidelijke vermelding van je naam.

Spelregels

Er wordt op een half speelveld gevoetbald. Deelnemers aan het toernooi worden verzocht om
14.00 uur aanwezig te zijn. De wedstrijden beginnen om 14.30 uur en eindigen om circa 16.00 uur. Alle spelers en speelsters worden a-select verdeeld over de diverse teams. Voor de vrouwen zijn kleedkamers gereserveerd. Elke speler is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen tenue. De organisatie zorgt voor voldoende hesjes. Team- en wedstrijdindeling, spelregels en overige actuele informatie worden op de website ( www.fcberghuizen.nl) en via Facebook gepubliceerd.

Na afloop vindt de prijsuitreiking plaats en wordt iedereen in de gelegenheid gesteld om boerenkool met worst en spek te eten in de kantine. Het buffet wordt als vanouds verzorgd door Ruud Ankoné, waardoor de kwaliteit gewaarborgd is. De kosten voor deelname aan het boerenkoolbuffet bedragen €  5,=.  De aanvang van het buffet is om circa 17.00 uur.

Tijdstip

Er is gekozen om het boerenkooltoernooi te verplaatsen van de vrijdagavond naar de zaterdagmiddag, aangezien FC Twente vrijdag 6 januari thuis speelt tegen Emmen.
We beginnen vroeger in de middag zodat we ook veld 1 kunnen gebruiken. We verwachten een stamppotvolle kantine en deelname. Ten opzichte van het pre corona toernooi begroeten we nu maar liefst 5 (!!!) nieuwe teams, namelijk: Zaterdag Vrouwen 1, MO 20-1, Zaterdag Heren 4, JO 19-1 en JO 19-2.

Het winnen van het boerenkooltoernooi is het hoogst haalbare, het ultieme in je FC Berghuizen carrière. Op de bovenstaande foto de winnaars van de laatste editie in 2020. Door de Corona zijn zij drie jaar lang als sterren behandeld op sportpark ’t Venterinck.

Voor iedereen alvast goede feestdagen, een mooie jaarwisseling en tot 7 januari a.s.!!!

Met vriendelijke sportgroeten,
De organisatie, 35+ en 50+