Wie wordt de Jan Koning Toto van FC Berghuizen?

FC Berghuizen is in deze corona tijden niet bij de pakken neer gaan zitten en is op zoek gegaan naar corona-proof alternatieven voor ons geliefde voetbal spelletje. De vaantjes actie en aankomende paasei jacht zijn hier al mooi alternatieven van voor onze jeugd. Ons is gevraagd een coronaproof event te organiseren voor de senioren binnen onze vereniging en deze is gevonden in een EK-poule, waarin jij de titel van (wie anders dan) Jan Koning kunt overnemen en jezelf kroont tot Koning Toto van FC Berghuizen.

Daag onze Koning Jan uit!
Ben je actief binnen een van de seniorenteams van FC Berghuizen? Meld je dan aan bij je leider onder vermelding van jouw: e-mailadres, mobiele nummer en volledige naam. Je zult een betaallink of rekeningnummer van jouw leider ontvangen (misschien is deze al in je team groepsapp gedeeld) en vanaf 1 mei ontvang jij verdere instructies voor het invullen van jouw voorspellingen!

In deze EK-poule doe je niet alleen mee voor jezelf, maar speel je ook met de gemiddeld behaalde punten van jouw seniorenteam, tegen de overige seniorenteams. Uiteraard kunnen er individueel en als team prijzen worden veroverd. Maar de grootste prijs is natuurlijk de eeuwige roem en eer om jezelf te kronen tot Koning Toto van FC Berghuizen!

De komende tijd worden er via sponsoren meerdere prijzen gedeeld, die na bevestiging van jouw deelname, verder worden gecommuniceerd via een uniek Whatsapp kanaal. In dit kanaal worden de laatste tussenstanden, prijzen en (ronde)winnaars gedeeld. Kosten voor deelname aan deze activiteit bedragen € 10,00! Deze kosten zijn bedoelt om de kosten van het speelplatform eruit te halen, waarna het overige bedrag ten goede zal komen van onze vereniging. Zorg dus dat zoveel mogelijk spelers uit jouw team meedoen met deze activiteit, om onze club maximaal te kunnen steunen!

Wil jij koning Jan van de troon stoten en jezelf kronen tot koning toto van FC Berghuizen? Meld je dan voor 1 mei 2021 aan bij jouw leider onder bovengenoemde voorwaarden!

Wil jij graag een prijs ter beschikking stellen of heb je vragen over het verdere verloop van deze poule? Dan kun jij je melden bij een van ons!

Dennis Agterbos
Colin Scholte op Reimer
Jasper olde Hendrikman