VOORAANKONDIGING WIJKSYMPOSIUM ZUID-BERGHUIZEN

Het duurt nog even, maar op 24 juni worden er in de wijk Zuid-Berghuizen veel nieuwe verbindingen tussen mensen gemaakt en kennis opgedaan.

Acht partijen uit de wijk (Basisschool de Leemstee, carnavalsvereniging de Spanvöggel/Olde Weghuis, tennisvereniging TZB, welzijnsorganisatie Impuls, klootschietvereniging De Toekomst, Postduivenvereniging de Reisduif, kinderopvang Columbus en de jubilerende voetbalvereniging FC Berghuizen(75 jaar!)) hebben de handen ineengeslagen om wat moois te organiseren wat bijdraagt aan saamhorigheid en verbinding. Iets wat we in de afgelopen tijd hebben gemist en waarvan we dagelijks op het belang ervan worden gewezen!

In de vorm van een wijksymposium wordt een volledige vrijdagmiddag van één  tot zes(!) een geanimeerd programma aangeboden. Op verschillende aangename plekken in de wijk- en dus met veel bewegingen- wordt er aandacht besteed aan ‘de weg naar 2047’, referende aan dan 100 jaar FC Berghuizen.

200 deelnemers horen verschillende inspirerende en deskundige sprekers vertellen over wat ons de komende 25 jaar gaat brengen.  Op welke manier vindt innovatie in de sport plaats? Hoe ziet de natuur er over 25 jaar uit? Hoe blijf ik gezond? Of wat gebeurt er met ons geld de komende jaren? Zomaar wat vragen die een basis vormen voor enkele inhoudelijke sessies.

Afsluitend zal er een forum plaatsvinden waarbij beelden en verhalen worden gedeeld over dilemma’s en ontwikkelingen in de topsport. Wie er allemaal spreekt? Die namen houden we nog even bij ons.

Het Symposium heeft uiteraard ook voldoende ruimte voor informeel ontmoeten en wordt afgesloten met een gezellige netwerkbijeenkomst inclusief een hapje en een drankje.

Deelname aan het symposium is op basis van uitnodiging van de verschillende partijen. Dat zorgt voor een gemêleerd gezelschap! Máár er zal later dit jaar ook nog een fiks aantal vrijkaarten beschikbaar worden gesteld!

Interesse? Houdt dan de komende tijd de berichtgeving van de betrokken partijen in de gaten!