Voetbalplaatjes actie succesvol van start

De start van de voetbalplaatjes actie op zaterdag 28 mei stond met grote letters in de agenda van de kinderen en ouders van FC Berghuizen.

De aftrap van de voetbalplaatjes actie was uiteraard op het mooie winkelcentrum Zuid Berghuizen. De dag ervoor waren de drie spandoeken opgehangen en de posters uitgedeeld. Zo kan niemand er onder uit; leden van Berghuizen kunnen zichzelf en de ander jeugdleden sparen.
Om 13:30 uur stonden de kinderen al in de rij voor het uitgifte punt voor de AH. Een van de winkels waar je de plaatjes kunt sparen.
Het is uniek dat alle winkels meedoen met deze actie, normaal gesproken doet bijvoorbeeld alleen de AH mee met zo’n actie. Hier in Berghuizen zien we een geweldige samenwerking tussen de winkels en hebben ze besloten besloten dat alle winkels die aangesloten zijn bij winkeliers vereniging aangesloten zijn. Zelfs de mobile winkels die voor op het Winkelcentrum staan!
Om 14 uur zijn de voetbalplaatjes boeken gratis aan de leden uitgedeeld inclusief een pakje kaartjes. Mooi om te zien hoe druk het was, de winkels hebben dit direct ervaren.
De actie is een mooie samenwerking tussen het winkelcentrum, de sponsorcommissie, jubileum commissie, media FC Berghuizen, fotograaf Sjiekphotofilm en drukkerij. Veltmann.
Het boek is nu nog te koop voor €3,50 bij de Smorre en FC Berghuizen. De voetbalplaatjes kleiig je bij elke €10 euro.

Kinderen kunnen een posters bestellen bij