Verdien geld voor FC Berghuizen, activeer voetbalpassie bij Albert Heijn en maak kans op prachtige prijzen!

Beste leden en vrijwilligers van FC Berghuizen,

 

Inmiddels zijn de bekerwedstrijden begonnen en staat de start van de competitie voor de deur. Wat hebben we met zijn allen uitgekeken om te trainen, wedstrijden te spelen of te kijken, naar de gezelligheid van de kantine en mensen te ontmoeten op ons fantastische sportcomplex.

 

Vanzelfsprekend heeft de corona ook gevolgen gehad voor FC Berghuizen op financieel vlak, waardoor we hebben moeten interen op onze reserves. We hebben de laatste jaren veel geïnvesteerd in de accommodatie. Ondanks de Corona heeft FC Berghuizen ervoor gekozen om veldverlichting op veld 3 aan te leggen en hebben we veld 4 na jaren weer gehuurd van de Gemeente voor het spelen van wedstrijden. Doel is dat iedereen (prestatief en recreatief) op een goede manier kan voetballen bij FC Berghuizen.

 

We zijn daarom blij met de actie van Albert Heijn. Om clubs financieel een steuntje in de rug te geven, introduceren Albert Heijn en de KNVB Voetbalpassie. Een spaarprogramma waarmee je onze club kunt sponsoren door boodschappen te doen bij Albert Heijn. Met jouw hulp kunnen we van Voetbalpassie een groot succes maken! Regel dit direct omdat FC Berghuizen dan de maximale drie weken kan profiteren van deze actie. Als vereniging kunnen we echt een schitterend bedrag ophalen!

 

Hoe werkt het?
Het werkt heel simpel. Vanaf maandag 13 september t/m 3 oktober kun je bij Albert Heijn eenvoudig Voetbalpassiepunten sparen via de AH-app. Je spaart punten bij elke besteding van € 1,- aan meer dan 1.500 deelnemende huismerk- en A-merkproducten. Van verse broodjes, al het verse fruit, beleg en koffie tot wasmiddel, frisdrank en chips. Bij iedere volle spaarkaart van 10 punten gaat er 1 euro naar onze clubkas!

 

Iedereen kan Voetbalpassiepunten sparen en ons in deze lastige tijd helpen. Meesparen is heel eenvoudig; je hoeft alleen je bonuskaart in de AH-app te activeren, je deelname te bevestigen en FC Berghuizen te kiezen uit de lijst met verenigingen. Hoe meer mensen meedoen die onze vereniging een warm hart toedragen, hoe meer geld er naar de clubkas gaat!

 

Zo spaar je mee voor onze vereniging:

  1. Download de AH-app: https://albertheijn.onelink.me/Pc7E/voetbalpassie of ga naar www.ah.nl/voetbalpassie
  2. Bevestig je deelname en kies FC Berghuizen.
  3. Spaar Voetbalpassiepunten bij iedere €1 aan deelnemende producten.
  4. Sponsor onze vereniging met €1 voor iedere volle spaarkaart van 10 punten.

Als je reeds de AH-app hebt kun je door op Voetbalpassie te klikken kiezen voor FC Berghuizen.

 

Extra mooi is dat je op elk moment kunt zien welk bedrag jij gespaard hebt voor FC Berghuizen en het totale bedrag dat FC Berghuizen verdient heeft. Wie mee spaart, maakt bovendien kans op mooie prijzen! Zoals een dag leven als voetbalprof, een meet & greet met Lieke Martens in Barcelona of kaarten voor het Nederlands elftal.

 

Help jij mee! Doe dan mee met het spaarprogramma en vraag ook je familieleden, kennissen, vrienden, teamgenoten, etc.!

 

Laten we met z’n allen de schouders eronder zetten en deze actie tot een groot succes maken. Alvast bedankt voor het meesparen en de steun aan onze vereniging.
Kijk voor meer informatie over Voetbalpassie op www.ah.nl/voetbalpassie.

 

Met sportieve groet,

 

Bestuur FC Berghuizen