Uitnodiging boerenkooltoernooi

Beste sportvrienden en -vriendinnen,

Op zaterdag 6 januari 2024 wordt op sportpark ’t Venterinckde 13e editie van het NIEUWJAARBOERENKOOLTOERNOOI ​georganiseerd.

Deelname
Het nieuwjaarboerenkooltoernooi is een échte FC Berghuizen-activiteit, waar iedereen welkom is. Jong en oud, man en vrouw, spelende leden en vrijwilligers ontmoeten elkaar tijdens het toernooi en daarna in de stampvolle kantine.
Deelname is mogelijk voor alle leden en vrijwilligers van FC Berghuizen. Spelende leden moeten zich opgeven bij de leider van het eigen team. Opgave is mogelijk tot uiterlijk vrijdag 29december a.s.  Het verzoek is € 5,= te voldoen bij de leider van je team.
De volgende teams zijn uitgenodigd via hun leiders:

Zaterdag heren 1 tot en met 4
Zondag heren 2 tot en met 4
Heren 35+1
Zondag Vrouwen 1 + Zaterdag Vrouwen 1
Vrouwen 25+1
Jongens O19-1 + Jongens O19-2
MO20-1 + MO20-2

Alle niet voetballende leden en vrijwilligers die willen deelnemen aan het voetbaltoernooi en/of willen deelnemen aan het boerenkoolbuffet kunnen zich opgeven bij John Velthuis via de e-mail velth769@gmail.com of via de app (06)22 08 45 38 met duidelijke vermelding van je naam.

Spelregels
Er wordt op een half speelveld gevoetbald. Deelnemers aan het toernooi worden verzocht om 14.00 uur aanwezig te zijn. De wedstrijden beginnen om 14.30 uur en eindigen om circa 16.00 uur.
Alle spelers en speelsters worden a-select verdeeld over de diverse teams. Voor de vrouwen en meisjes zijn aparte kleedkamers beschikbaar. Elke speler is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen tenue. De organisatie zorgt voor voldoende hesjes. Team- en wedstrijdindeling, spelregels en overige actuele informatie worden op de website ( www.fcberghuizen.nl) en via Facebook gepubliceerd.

Na afloop vindt de prijsuitreiking plaats en wordt iedereen in de gelegenheid gesteld om boerenkool met worst en spek te eten in de kantine. Het buffet wordt als vanouds verzorgd door Ruud Ankoné, waardoor de kwaliteit gewaarborgd is. De aanvang van het buffet is om circa 17.00 uur.

Het winnen van het boerenkooltoernooi is het hoogst haalbare, het ultieme in je FC Berghuizen carrière. Op de bovenstaande foto de winnaars van vorig jaar (2023).

Voor iedereen alvast goede feestdagen, een mooie jaarwisseling en tot 6 januari a.s.!!!

Met vriendelijke sportgroeten,
De organisatie, 35+ en 50+er