UEFA Women’s Champions League team traint bij FC Berghuizen

FC Twente vrouwen heeft zich als landskampioen geplaatst voor de UEFA Women’s Champions League. In totaal worden er, verdeeld over Europa op 10 locaties, in toernooivorm voorronden gespeeld. Één ervan wordt in Twente gespeeld met FC Twente vrouwen als deelnemer én organisator van dit tournament.

Vier Europese ploegen zullen in de periode van 7 tot en met 13 augustus in Twente strijden om zich te plaatsen voor de finales.

GKS Górnik Leczna uit Polen komt naar de Oldenzaalse club, die het vrouwen en meidenvoetbal al jarenlang een warm hart toedraagt, om daar te trainen. Deze trainingen vinden plaats op donderdag 8 en op zondag 11 augustus, beide keren om 18.00 uur. Dat dit een prima ploeg is blijkt wel uit het feit dat dit team zich meerdere jaren aaneengesloten landskampioen mag noemen, 2x bekerwinnaar is en verder vaak als tweede eindigde.

Ter ere van deze happening zal er bij FC Berghuizen een mini Champions League georganiseerd worden. Deze zal gespeeld worden op zondag 11 augustus om 16.00 uur. Alle deelneemsters krijgen na afloop pannenkoeken in de kantine van FC Berghuizen waarna ze uiteraard ook naar de training van de Poolse Profs kunnen kijken.

Er zijn vrijkaarten te winnen voor de wedstrijd van FC Twente vrouwen tegen dit Poolse team. Deze wedstrijd wordt gespeeld op 13 augustus om 18.30 uur. 

Gek van voetbal en nog niets te doen op deze zondag en niet ouder dan 11 jaar, meld je dan gauw aan en doe ook gezellig mee! Info en aanmelden: 
Vrouwen-meidenvoetbal@fcberghuizen.nl

De oudere meiden (vanaf O15) mogen tijdens de wedstrijden van 7, 10 en 13 augustus ballenmeiden zijn. Lijkt jou dit leuk, meld je dan snel aan per app 0641607940 of via het bovengenoemde mailadres.