Trainer tweede elftal Peter Nuchelmans verlengd contract

Met trots deelt FC Berghuizen mee dat niet alleen hoofdtrainer Rutger Voshaar zijn contract heeft verlengd, maar ook dat Peter Nuchelmans, momenteel succesvol aan het roer van het tweede elftal zijn contract verlengd heeft. Het bestuur erkent volledig het belang van een sterk tweede elftal, met een uiterst capabele trainer. FC Berghuizen is van mening dat een synergie tussen beide elftallen de gehele vereniging ondersteunt bij het bereiken van haar sportieve doelen, wat heeft geleid tot het besluit om de succesvolle samenwerking voort te zetten met een meerjarige samenwerking.

De meerjarige verbintenis laat zien dat wij als vereniging alle vertrouwen hebben in Peter’s capaciteiten en in zijn hart voor de vereniging. Het benadrukt tevens dat FC Berghuizen inzet op een lange termijnvisie om de sportieve ambities te bereiken. Peter kijkt enthousiast uit naar de uitdaging om het prestatievoetbal bij FC Berghuizen naar een hoger niveau te brengen.

FC Berghuizen kijkt uit naar een succesvolle toekomst van het tweede elftal onder leiding van Peter Nuchelmans en het prestatievoetbal in totaliteit bij onze mooie vereniging.

Met sportieve groet, Bestuur FC Berghuizen