Rondje voor de club

Hoe werkt de actie?

Nu de kantines dicht moeten blijven lopen amateurclubs veel geld mis. Veel verenigingen hebben het hierdoor zwaar. Clubs vrezen zelfs voor hun voortbestaan.

Nu dit in de kantine niet kan roepen wij iedereen op om digitaal een rondje te geven. Niet aan je teamgenoten of sportvrienden maar aan je eigen club!

Zo kunnen we er samen voor zorgen dat jullie club niet in de problemen komt, zodat jullie straks weer samen kunnen genieten van het mooiste spelletje dat er is.

Het is mogelijk om verschillende rondjes te geven:
Kwart rondje = €5,-
Half rondje = €10,-
Één rondje = €20,-
Twee rondjes = €40,-
Vijf rondjes = €100,-
Tien rondjes = €200,-

1. Zoek jouw club

Via onze zoekbalk kun je zoeken op clubnaam, plaats, sport of provincie. Klik op de naam van jouw club om verder te gaan.

 

2. Geef een rondje

Een rondje is een donatie voor jouw club ter waarde van een rondje in de kantine (€20,-). Je kunt zelf kiezen hoeveel rondjes je wilt geven. Betalen gaat via iDeal..

 

3. Deel de actie

Hoe meer rondjes jullie club krijgt, hoe beter voor de clubkas! Help je mee om de actie te verspreiden? Deel de actie via WhatsApp of op Facebook en Twitter. Kopieer deze link: https://www.rondjevoorjeclub.nl/clubs/?club=fcberghuizen en plak deze weer je de link wilt delen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]