Reünie en historisch weekend bij FC Berghuizen

Als organisatie van het tweede historische weekend (periode 1972 t/m 1997) en jubileumcommissie zien we uit naar het weekend van 21 en 22 mei aanstaande. Alle materialen (foto’s, krantenartikelen, bijzonderheden uit het archief, clubbladen, gewonnen trofeeën, oude spelerspassen enz.) zijn inmiddels verzameld en vanaf maandag wordt met het inrichten van de historische tentoonstelling begonnen. Kortom alles wat de club zo groot heeft gemaakt zal tijdens dit weekend te zien zijn, met extra aandacht voor de vele hoogtepunten; kampioenschappen, uitbreiding accommodatie, jubilarissen, pupil van de week, viering jubilea, enz. enz. Een natuurlijk ontbreken de vele, vele teamfoto’s niet.

Op zaterdag 21 mei (van 14.00 uur tot 17.00 uur) is er een reünie voor alle jongens en heren die in de periode 1972 t/m 1997 als speler, begeleider, bestuurs- of commissielid actief zijn geweest bij FC Berghuizen. Inmiddels hebben zich hiervoor al meer dan 130 personen opgegeven. Het belooft dus een gezellige middag te worden.

Op zondag 22 mei (eveneens van 14.00 uur tot 17.00 uur) is er een reünie voor de dames, meisjes en alle begeleiders die vanaf de start van het meisjesvoetbal bij FC Berghuizen in 1983 t/m 1997 bij de meisjes- en damesafdeling van FC Berghuizen actief zijn geweest. Hiervoor hebben zich inmiddels al ruim 40 personen aangemeld.

Aanmelden voor de zaterdag kan nog via voorzitter@fcberghuizen.nl en voor de zondag via nicolienveldhuis@gmail.com.

De historische tentoonstelling is op beide dagen van 10.00 uur tot 17.00 uur voor iedereen te bezichtigen.