Mededelingenkast vervangen voor digitaal scherm

Het afgelopen speelweekend heeft FC Berghuizen afscheid genomen van haar karakteristieke mededelingenkast. De houten mededelingenkast bij de ingang van het sportpark is vervangen door een digitaal LFD-scherm. Tijdens speelweekenden wordt op het scherm het speelprogramma (inclusief kleedkamers en velden) getoond. Dit programma wordt afgewisseld met een overzichtelijke plattegrond van ons sportpark. Van maandag tot en met vrijdag zal het trainingsschema getoond worden.

Een speciaal woord van dank gaat uit naar de afdelingen Media en Accommodatie, die respectievelijk met het uitbouwen van de huisstijl van FC Berghuizen en de plaatsing van het scherm hebben bijgedragen aan het prachtige resultaat.

De plaatsing van een digitaal scherm volgt de reeds ingezette trend van modernisering. In de afgelopen competitiehelft hebben wij ons ingespannen voor de plaatsing van een iPad in de bestuurskamer, om zo de digitale doorvoering van uitslagen voor iedereen mogelijk te maken. Wij hopen deze trend van modernisering in de toekomst door te zetten.