MAUD REUVER EERSTE JEUGDKEEPERSTER VAN HET JAAR BIJ FC BERGHUIZEN

Daar zit ik dan, de ochtend na de laatste keeperstraining van dit seizoen bij FC Berghuizen.

Wat hebben gisteren een mooie training gehad. Zoals altijd hebben we gelukkig kunnen afsluiten met een spellentraining waarin de keepersbattle niet mag ontbreken. Voor deze warme dag een uitzondering gemaakt, de keepers mochten als ze wilden ook in korte kleding te komen. Mooi om te zien dat de meesten dan toch gewoon in lange kleren komt.

Nadat we een partijtje flessenvoetbal hadden gedaan konden de keepers zich uitleven in de battle. Daar worden ze erg fanatiek van ook als het erg warm is. Sommigen iets wat zenuwachtig want na deze training zou er iets bijzonders gebeuren. Er waren echte prijzen te verdien, maar wie zou iets krijgen??

Laat ik beginnen te zeggen dat ik elke woensdag erg graag naar FC Berguizen rijd om daar de jongens en meisjes van de 08 tm 019 samen met Timo van een goede training te voorzien. Het enthousiasme fanatisme en gedreven is groot bij de keepers. Ondank het rare seizoen heb ik toch weer enorm genoten!

Daar was het moment, ik kan niet ontkennen dat ik zelf ook iets wat zenuwachtig was. Hoe zouden de keepers reageren op onze keuzes? Normaal zou je ook de ouders uitnodigen, dat kon ook niet. Maar iedereen was enthousiast!


Jeugdkeepster van het jaar, Maud Reuver.

Maud traint alle lange tijd bij ons in de keepersgroep. Altijd aanwezig en altijd serieus en keihard aan het werk. Daar waar voor sommige de dingen in 1 keer goed gingen moest Maud er extra hard voor werken en dat deed ze, altijd en keer op keer. Als je dan kijkt welke ontwikkeling ze door heeft gemaakt dan is dit een dik verdiende beloning! Maud gefeliciteerd.


De aanmoedigingsprijs is voor een keeper die op de goede weg is. Waarvan wij denken heel goed, ga zo door. Wij hebben gekozen dat deze naar Lynn Egbers gaat. Want dat is Lynn, op de goede weg!

Dan nog de trainingsbeesten. Deze onderscheiden zich door zoveel mogelijk trainingen aanwezig te zijn.

Thijs en Luca zijn jongens die naast hun eigen keeperstraining ook eerder kwamen om ons te helpen met de jongste keepers. Top jongens! Een verdiende medaille voor jullie.

Tijmen en Wout hebben beiden maar 1 training gemist en dus ook terechte medaille voor trainingsbeest.Dan kunnen we alleen nog zeggen gelukkig hebben we de foto’s nog!

Rest mij nog alle keepers te bedanken voor een mooi seizoen en na de zomer gaan we weer vol gas weer verder.

Met vriendelijke groeten
Ilona Munsterman
Keeperstrainster FC Berghuizen