Word Koning Toto van FC Berghuizen

Na de aankondiging van de Jan Koning EK-poule zijn wij, als organisatie, overspoeld met enthousiaste reacties! Toch waren ook veel vragen van mensen die het jammer vonden dat alleen spelende senioren mee konden doen. Met deze feedback zijn wij direct aan de slag gegaan en hebben wij het nu mogelijk gemaakt voor alle leden van 18 jaar en ouder, om mee te doen aan de Jan Koning EK-Poule!

Aanmelden?

Dit kan via een mailtje naar: koningtoto@fcberghuizen.nl. Vermeld in dit mailtje: Jouw volledige naam, e-mailadres waarmee je wilt meespelen en je mobiele telefoonnummer.
Daarnaast dien je voor 1 mei 2021, het aanmeldingsbedrag á € 10,00 over te maken naar: NL 70 RABO 0139 1289 99, ten naam van: FC Berghuizen. Voeg in de beschrijving jouw volledige naam toe. Deze kosten zijn bedoelt om de kosten van het speelplatform eruit te halen, waarna het overige bedrag ten goede zal komen van onze vereniging.

Let op: Ben jij een spelend lid bij een van onze seniorenelftallen en heb jij je nog niet aangemeld? Doe dit dan via jouw leider, zodat jij met jouw elftal wel mee kan blijven doen aan het separate seniorenteams klassement. Heb jij je reeds aangemeld bij jouw leider en ook al betaald? Dan hoef je niets te doen. Je speelt dan automatisch in beide klassementen mee!

Wil jij koning Jan van de troon stoten en jezelf kronen tot koning toto van FC Berghuizen? Meld je dan voor 1 mei 2021 aan bij jouw leider onder bovengenoemde voorwaarden!

Wil jij graag een prijs ter beschikking stellen of heb je vragen over het verdere verloop van deze poule? Dan kun jij je melden bij een van ons!

Dennis Agterbos
Colin Scholte op Reimer
Jasper olde Hendrikman