John Siemerink, man met groen-wit hart

Jaarvergadering

Zoals gebruikelijk was ook clubman John Siemerink aanwezig op de zondagmiddag gehouden jaarvergadering van het seizoen 2020-2021. Het was mooi weer, dus John was, zo sportief als hij nog steeds is, op de fiets vanuit Enschede naar ons clubgebouw gekomen.

John is een vaste aanwezige op de jaarvergaderingen en John maakt ook altijd gebruik van de rondvraag. Op zijn geheel eigen wijze vraagt hij dan iets, maar meestal deelt hij in een lang betoog complimenten uit of doet hij een suggestie waar de club haar voordeel mee kan doen.

 

FC Berghuizen 75 jaar

Op de agenda stond ook FC Berghuizen 75 jaar vermeld. Dit agendapunt werd toegelicht door de voorzitter van de jubileumcommissie Joachim Wissink. Joachim vertelde over de activiteiten die al geweest waren en gaf uitleg over de komende activiteiten.John had voor de vergadering gevraagd of hij tijdens dat agendapunt ook iets mocht zeggen. Dat weiger je een clubman als John niet, dus kreeg hij na Joachim het woord.

 

Jeugd FC Berghuizen

John gaf in zijn verhaal aan dat hij trots was nog steeds lid te zijn van FC Berghuizen, maar vooral dat hij erg onder de indruk was van de wijze waarop FC Berghuizen met de jeugd omging en dan met name de jongste jeugd. Daar sprak hij zijn grote waardering voor uit. Vanwege het jubileum wilde hij de vereniging een cadeau geven, een cadeau dat aan de jongste jeugd besteed moest worden.Daarvoor schonk hij de vereniging een bedrag van € 1000,-, te besteden aan de jongste jeugd. Iedereen was erg onder de indruk van dit geweldige cadeau, waarvoor namens jeugd- en hoofdbestuur heel veel dank. Een welgemeend applaus vanuit de jaarvergadering volgde om John te bedanken voor dit genereuze gebaar.

 

Man met groen-wit hart

Als club zijn we trots op leden zoals John, die ook na hun actieve voetbalcarrière (hij speelde jarenlang in het eerste, waarvan meerdere jaren als aanvoerder) lid blijven van de club. Nog steeds is John actief voor de club als schrijver voor het clubblad. Het zijn de menen zoals John waardoor de club groot is geworden. Door zijn jarenlange betrokkenheid en zeker na het geweldige cadeau dat hij de club heeft geschonken kunnen we met recht zeggen: John Siemerink, een man met een groen-wit hart.Jeugd- en Hoofdbestuur