Jaarvergadering verschoven 

Onze jaarvergadering die gepland stond voor maandag 16 november aanstaande is, vanwege de coronasituatie, verschoven naar maandag 14 december. Omdat er volgens de coronarichtlijnen maar maximaal 30 personen in het clubgebouw aanwezig mogen zijn, gaan we het zo organiseren dat de vergadering thuis via een livestream gevolgd kan worden, waarbij thuiszittende leden ook actief kunnen deelnemen aan de vergadering. Onze hoofdsponsor Contict is ons hierbij behulpzaam.  De officiële uitnodiging voor de jaarvergadering volgt te zijner tijd.

Het agendapunt “Aandacht en waardering” met het huldigen van de jubilarissen en het benoemen van eventuele leden van waardering en leden van verdienste komt dit jaar te vervallen. De jubilarissen zullen wel worden genoemd, maar op een later tijdstip worden uitgenodigd en in het zonnetje worden gezet.
Nadat de uitnodiging voor de jaarvergadering is ontvangen moet ieder lid aangeven of hij/zij de vergadering via de livestream wil volgen of fysiek in het clubgebouw aanwezig wil zijn. Vanwege het beperkte aantal plaatsen in het clubgebouw dringen wij er op aan dat we vooral de ouderen onder ons, die nog niet zo bedreven zijn met het computergebeuren, de mogelijkheid geven om fysiek aanwezig te kunnen zijn. De overige leden kunnen dan de vergadering via de livestream volgen.