ING Pupillentoernooi

Geen wedstrijden kunnen spelen? Echt wel, maar dan intern! Bij FC Berghuizen blijven kinderen naast hun training lekker fit. Het speciaal voor de jongste jeugd opgezette “ING Pupillentoernooi” draagt daaraan bij. Een kleine honderdvijftig kinderen zullen in geheel nieuwe en gemengde samenstelling gedurende enkele weken een toernooi spelen. Op vrijdagavond zijn de jongste jongens en meiden aan de beurt terwijl op de zaterdag de overige teams (tot en met de O12 jongens en O13 meiden) zullen spelen. Er zullen vooraf teams gevormd worden waarbij de teams in een kleinere formatie dan gewoonlijk zullen spelen. Dit levert extra balcontact momenten op!

 

Kampioenen

Er zullen prijzen uitgedeeld worden aan de kampioenen! Maar wat zijn nu kampioenen? Nou sowieso het team dat de meeste wedstrijden wint, maar ook het team dat het beste samenspel laat zien. Tijdens iedere wedstrijd zijn er 5 punten te verdelen voor het beste samenspel. Aan het eind zullen al deze punten bij elkaar geteld worden waarna het team met de meeste punten het best samenspelende team is. Verder zijn er prijzen voor het team dat de minste tegendoelpunten heeft geïncasseerd en zijn er individuele prijzen te verdienen voor bijvoorbeeld het kind dat het meest positief zijn of haar teamgenoten coacht.

De stagiaires en initiatiefnemers hebben er al heel veel zin in! Jullie toch ook?!

Vanwege de geldende coronamaatregelen is het voor ouders en andere belangstellenden helaas niet toegestaan om bij dit toernooi te gaan kijken.