Gratis ballen voor FC Berghuizen dankzij Alba Components

Vanuit zijn werk heeft onze clubman Gerwin Wissink regelmatig contact met Alba Components uit Vlaardingen, leverancier van elektronische onderdelen. Directeur van dat bedrijf is Christian Gaasbeek en een van de werknemers is Wouter Verwijs. Naast hun liefde voor alles wat met elektronica te maken heeft delen Christian, Wouter en Gerwin ook nog een andere passie, namelijk voetbal. Als het even kan wordt er door de drie heren dan ook over voetbal gesproken.

Natuurlijk komt hierbij ook het wel en wee van FC Berghuizen regelmatig aan bod. De heren van Alba Components zijn inmiddels zo enthousiast geraakt over onze club dat ze hebben besloten om ons een aantal gratis ballen te geven. Afgelopen dinsdag werd de daad bij het woord gevoegd en kwamen Christin en Wouter naar ons sportcomplex met 10 gratis ballen. Het bijzondere is wel dat alle ballen groen-wit zijn en ook nog eens voorzien van het logo van FC Berghuizen.

Een geweldige geste waarvoor wij Alba Components, Christian en Wouter natuurlijk zeer dankbaar zijn. Zeker in deze financieel moeilijke tijd zijn deze gratis ballen meer dan welkom.

Hoofdbestuur FC Berghuizen