FC Berghuizen en Alex Wonka lanceren een eigen biertje met WINACTIE!

 

FC Berghuizen en Alex Wonka lanceren een eigen biertje met daaraan een winactie gekoppeld! 

De broer van Willy Wonka, Alex Wonka, heeft een uniek Berghuizen Blond gebrouwen! Ambachtelijk gebrouwen bier met oorsprong in Berghuizen. Met een knipoog kijken we met dit biertje terug op de oprichting van onze club. Rond het biljart met een biertje in de hand.

Willy Wonka en Alex Wonka wie kent ze niet? Willy Wonka was ooit eigenaar van een grote chocoladefabriek. Op een gegeven moment bedacht Willy Wonka een winactie. Hij verstopte vijf gouden wikkels in zijn chocoladerepen. De vinders van deze wikkels kregen fantastische prijzen.

Broer Alex Wonka heeft het niet zo op chocolade. Alex prefereert liever een biertje. Alex kan natuurlijk niet achterblijven om een winactie te bedenken! Vijf biertjes van de oplage van 6000 stuks is voorzien van een QR-code. Deze vijf biertjes zijn voorzien van een unieke QR-code, oftewel de gouden wikkels!

Middels het scannen van de QR-code kom je te weten of jij de prijswinnaar bent van 1 van de 5 unieke prijzen!

De 5 prijzen zijn: 

Hoofdprijs:
Bierspa bij de Othmar Brouwerij voor 4 personen. Aangeboden door Othmar 
Prijs 2:
Golfclinic bij het Rijk van Sybrook voor 5 personen. Aangeboden door golfbaan het Rijk van Sybrook 
Prijs 3:
FC Twente shirt en 2 kaartjes voor een thuiswedstrijd. Aangeboden door FC Twente en United Transport Centre
Prijs 4:
Barbecue workshop van de Barbekeals voor 5 personen. Aangeboden door de barbecue speciaalzaak Barbekeals 
Prijs 5:
Proostprijs met Alex Wonka, een brouwerijtour door de Othmarbrouwerij voor 5 personen. Aangeboden door Pleijhuis Metselwerken, Huttenhuis Installatietechniek, Velthuis tegelwerken en tegelhandel en United Transport Centre.  

Het biertje is verkrijgbaar bij de volgende verkooppunten: webshop FC Berghuizen, grandcafé Markt 19, café Olde Weghuis, Slijterij de Smörre, Wijn- en delicatessenwinkel De Lekkernij, Kaashandel Kamphuis, Barbecue speciaalzaak Barbekeals, Tennisvereniging Zuid-Berghuizen en clubgebouw FC Berghuizen.

 

 

Uitleg van de prijzen:

Hoofdprijs: Bierspa bij de Othmar Brouwerij voor 4 personen
De Othmar Bierspa is dé plek om lekker rustig bij te komen, maar vooral om lekker te genieten van de combinatie van wellness en speciaalbier. In de ruimte is een massagestoel, dompelbad, bierbarrel sauna en een houten bierbad te vinden. In het bierbad worden de ingrediënten van bier gemixt en kan er genoten worden van een lekker biertje van de tap. Dit zorgt voor de ultieme bierbeleving, voor de echte liefhebber. Deze geweldige hoofdprijs wordt aangeboden door de Othmar bierbrouwerij.

Prijs 2: Golfclinic bij het Rijk van Sybrook voor 5 personen
Opvallend gastvrij en bijzonder mooi: Golfbaan Het Rijk van Sybrook heeft alles waar Twente trots op is. De golfbaan ligt op een oud landgoed in een bosrijk gebied in Enschede. Een typisch Twents coulisselandschap dat omsloten wordt door prachtige bospercelen. Met de golfclinic voor 5 personen worden de fijne kneepjes van het vak uitgelegd. Deze geweldige prijs wordt aangeboden door golfbaan het Rijk van Sybrook.

Prijs 3: FC Twente shirt en 2 kaartjes voor een thuiswedstrijd.
FC Twente, de grootste club uit Twente. In dit FC Twente shirt van het seizoen 21-22 heeft FC Twente maar liefst de 4de plek kunnen bemachtigen. Hiermee werd voor het eerst in 8 jaar weer bereikt dat de voetbalclub Europa in gaat. Naast het FC Twente shirt stelt United Transport Centre twee wedstrijdkaarten ter beschikking voor het seizoen 2022-2023. Deze geweldige prijs wordt aangeboden door FC Twente en United Transport Centre.

Prijs 4: Barbecue workshop van de Barbekeals voor 5 personen. 
Bij de barbecue speciaalzaak Barbekeals houden ze van buiten koken! Het maakt niet uit welk seizoen het is, regen of sneeuw, warm of koud. Buiten koken is het leukste wat er is. Het hele jaar door genieten van heerlijke en smaakvolle gerechten die in de buitenlucht zijn bereid. Tijdens de workshop leer je de basis kneepjes van het barbecueën en uiteraard wordt er tijdens het bereiden van het vlees ook geproefd! Deze geweldige prijs wordt aangeboden door barbecue speciaalzaak Barbekeals!

Prijs 5: Proostprijs met Alex Wonka, een brouwerijtour door de Othmarbrouwerij voor 5 personen.
In de Ootmarsumse bierbrouwerij Othmar heeft Alex Wonka zijn Berghuizen Blond gebrouwen! Onder leiding van één van de brouwkenners en uiteraard Alex Wonka zelf, word je in de brouwerijtour meegenomen langs de verschillende brouwprocessen. Ervaar wat Othmar Bier zo speciaal maakt door kennis te maken met haar geschiedenis, grondstoffen en traditionele brouwmethode in een uiterste moderne brouwerij. Na afloop van de tour krijgt eenieder een proefpakket mee voor thuis. Deze geweldige prijs wordt aangeboden door Pleijhuis Metselwerken, Huttenhuis Installatietechniek, Velthuis tegelwerken en tegelhandel en United Transport Centre.