FC Berghuizen Bingo Voetbalquiz een groot succes

Gisteravond vond de eerste editie plaats van de FC Berghuizen Bingo Voetbalquiz.
Het werd één groot succes!

We waren verrast over het grote aantal deelnemers en sponsoren, waardoor het een zeer succesvolle en gezellige avond is geworden.

In drie bingorondes werden grote prijzen verdeeld. In zowel de eerste als de tweede ronde bestond de hoofdprijs uit waardebonnen ter grootte van € 100,- elk te besteden bij lokale ondernemers en in de derde ronde was een I-pad de hoofdprijs. Tussen de bingovragen door werden een twaalftal actuele voetbalweetjes over FC Berghuizen verteld, zodat iedereen goed op de hoogte is wat er allemaal bij de vereniging gebeurt.

Tussendoor werden in de voetbalquiz een 18-tal vragen gesteld waarbij mooie prijzen te winnen waren. De voetbalkennis was hoog, want op vragen als ‘wat is het meest doelpuntrijke gelijke spel ooit in de eredivisie en met welke uitslag’ werd snel een antwoord gegeven.
Omdat het aantal prijzen zo groot was werd afgesloten met een loterij, waarbij alle deelnemers kans hadden op prijzen.

De prijzen kunnen woensdag 30 december a.s. worden opgehaald bij de parkeerplaats bij de ingang van FC Berghuizen.

We willen alle sponsoren en deelnemers bedanken voor de steun aan FC Berghuizen én de lokale ondernemers. Enkele bedrijven (Kip Installatietechniek, Kubus Oldenzaal, René Kip Timmer- en Bouwbedrijf, Eshuis Accountants & Adviseurs, Boll Dakmanagement en Climarad) gaven geld of waardebonnen om te besteden bij andere Oldenzaalse bedrijven, terwijl andere bedrijven waardebonnen van hun eigen bedrijf gaven. Echt top!

Na afloop hebben we veel reacties ontvangen, waarvoor onze dank.

Hieronder enkele van de vele reacties:

  • Geweldige gedaan mannen, onze complimenten! Geweldig initiatief.
  • Enorm veel complimenten voor de organisatie. Een superleuk en goed georganiseerd online event voor jong en oud. Waar een kleine club groot in kan zijn.

Namens FC Berghuizen wensen we iedereen een gezond, gelukkig en sportief 2021 en hopen dat alle ondernemers weer snel de deuren kunnen openen.

Daarnaast hopen we dat er weer snel wedstrijden mogelijk zijn op ons fraaie sportcomplex en dat spoedig de gezelligheid in de kantine weer kan worden opgezocht.

Fijne jaarwisseling!