Douchen niet mogelijk

Het gaat goed met de bouw van de nieuwe kleedkamers. De contouren van de 6 nieuwe kleedkamers zijn al duidelijk zichtbaar en de verwachting is dan ook dat m.i.v. het nieuwe seizoen de kleedkamers gebruikt kunnen worden.

 

Douchen kleedkamers boven niet mogelijk

Zoals bekend gaan we met alle kleedkamers (beneden en boven) van “het gas af”. Hiervoor zal in week 18 (29 april t/m 3 mei) bij de kleedkamers boven een warmtepomp worden geplaats door Kip Installatietechniek. Dat betekent dat er in die week in de kleedkamers boven geen warm water is en er dus NIET gedoucht kan worden.

 

Aansluiten nieuwe meterkast

Op 29 en 30 april zal de “meterkast” van de oude kleedkamers beneden worden overgeplaatst naar de nieuwe kleedkamers. Hiervoor zal op die 2 dagen het tegelpad tussen het clubgebouw en de oude kleedkamers worden opgebroken. Dat zal enige overlast met zich meebrengen.

 

Op maandag 29 april geen stroom

Omdat het overplaatsen van de meterkast enige tijd vergt zal er op maandag 29 april geen stroom zijn: dus geen licht in de kleedkamers beneden en boven, maar ook geen veldverlichting op trainingsvelden en oefenhoeken. Op dinsdag 30 april is alles weer aangesloten en werkt alle verlichting weer.

 

Overlast

De aannemer en gemeente proberen de overlast zoveel mogelijk te beperken, maar dat we van de werkzaamheden toch enige overlast zullen ondervinden is helaas niet te voorkomen.

Bestuur FC Berghuizen