Corona update

Beste sportvrienden,

Door het coronavirus is ons dagelijks leven enorm veranderd. Gezondheid is nu topprioriteit. Voetbal is naar de achtergrond verschoven en de KNVB heeft een logisch en terecht besluit genomen dat het voetbalseizoen 2019-2020 ten einde is. Dat is vervelend en heel erg jammer voor onze teams die er zo goed voor stonden. Met name voor dames 1 is dit erg teleurstellend omdat het kampioenschap en de daaraan verbonden promotie naar de hoofdklasse bijna was bereikt.

We missen de sportieve uitdagingen en het contact met onze leden, begeleiders en ouders, zeker in de weekenden. De bruisende gezelligheid op ons sportcomplex is er nu even niet.

Achter de schermen is er al een start gemaakt met de voorbereidingen voor het volgend seizoen. Met name de afdeling voetbalzaken en het jeugdbestuur zijn hier mee bezig.

Maar allereerst kijken we nu naar mogelijkheden om dit seizoen toch nog op een goede, alternatieve manier af te kunnen sluiten vanaf het moment dat het weer is toegestaan om ons sportcomplex te gebruiken. We denken hierbij bijvoorbeeld aan extra (onderlinge) toernooitjes voor de jeugd of een alternatieve ledenavond. Als iemand hiervoor nog een goed idee heeft, dan horen we dat natuurlijk graag.

Maar vooralsnog; wees voorzichtig, blijf gezond en steun elkaar.