Afsluitende jeugd- barbecue een succes

Op zaterdag 25 mei jl. heeft op ons sportpark de jaarlijkse seizoensafsluiting plaatsgevonden voor alle jeugdteams tot en met onder 12. Hoewel het weer ons bij de start van de middag in de steek leek te laten, werd de middag uiteindelijk toch een feestelijke aangelegenheid voor jong en oud.
Onder leiding van enthousiaste ouders hebben alle jongens en meiden het voetbalseizoen sportief afgesloten door middel van een aantal spellen waarbij er tussen de verschillende teams fanatiek gestreden werd om de eerste plaats voor de ‘John Siemerink bokaal’. John Siemerink had voor deze middag een geldbedrag beschikbaar gesteld, waardoor alle jeugd zich de hele middag ook lekker kon uitleven op een reusachtige stormbaan.
Naast het sportieve gedeelte van de middag, was er voor ouders en vrijwilligers van de jeugdteams alle ruimte voor een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje.
We willen alle mensen bedanken die hun bijdrage hebben geleverd om van deze middag een groot succes te maken.
Tevens willen we Winkelcentrum Zuid-Berghuizen, café-cafetaria De Elsmöss, Scouting Peerke Donders en Magnus Technical Services bedanken voor de sponsoring van deze middag.
De organisatie wenst iedereen een welverdiende zomervakantie toe en we zien elkaar graag weer in augustus op sportpark ‘t Venterinck!