15 december FC BERGHUIZEN BINGOQUIZ

FC BERGHUIZEN BINGO VOETBALQUIZ
Op vrijdag 15 december as vindt de 3e editie van de FC Berghuizen Bingo Voetbalquiz plaats. We beginnen om 19.00 uur.

Derde editie = digitaal
De eerste twee edities waren in het coronatijdperk. In het seizoen 2022-2023 heeft de Bingo niet plaatsgevonden. Omdat we ontzettend veel vragen hebben ontvangen of er nog een Bingo komt hebben we besloten om wederom een Bingo te organiseren.
Ondanks dat de kantine weer gewoon geopend is en corona alweer ver achter ons lijkt te liggen hebben we ervoor gekozen om de vorm niet te veranderen en wederom een digitale Bingo te organiseren.
Doel is dat mensen gezellig thuis met het gezin, met vrienden, met buren, etc. bij elkaar kunnen zitten en waarbij iedereen (oud en jong) ook volop mee kunnen doen.

Programma
Het programma van de avond ziet er als volgt uit:

  1. Bingo ronde
  2. Voetbalquiz
  3. Bingo ronde
  4. Voetbalquiz
  5. Bingo ronde
  6. Grote loterij

Eén bingokaart kost € 5. Met elke bingokaart kan met drie ronden bingo worden meegedaan.


Aanmelden
Aanmelden kan via onderstaande link

Aanmelden Bingo

Bij aanmelding ontvang je een e-mail met alle relevante informatie voor de bingo-avond.

Sponsoren
Bij de vorige edities waren we blij verrast met alle sponsoren. Er werden bonnen en/of producten van lokale ondernemers aangeboden of producten van het eigen bedrijf. We waarderen dit enorm en hopen ook dit jaar weer op jullie steun.

Mocht je als sponsor willen optreden stuur dan een email naar bingo@fcberghuizen.nl en wij nemen contact met je op. Sponsoren krijgen veel aandacht via Facebook en op de Bingoavond. Daarnaast ontvangen de sponsoren 2 bingokaarten cadeau.

Prijzen
Bij de vorige twee edities was de eerste prijs een I-pad en waren er diverse dinerbonnen, vleespakketten, verrassingspakketten, etc. te winnen. Houd de Facebookpagina van FC Berghuizen in de gaten voor de prijzen van dit jaar.

Vervolg
Het belooft wederom een fantastische avond te worden. Meld je aan en houd de Facebookpagina van FC Berghuizen in de gaten.

Bingocommissie FC Berghuizen