UTC  seigerwonen rabobank kip installatiebedrijf

Home
Huldiging Joost Broeker
Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Borne werd Joost gehuldigd voor zijn 250ste wedstrijd in het eerste. Joost werd op 6 jarige leeftijd lid van FC Berghuizen. In de jeugd speelde hij altijd in de hoogste selectie elftallen. Zijn vaste positie was en is links back........
FC Berghuizen, FC Twente cup team, door naar finale en Joy de Jong ontvangt gouden schoen
Enkele meiden van FC Berghuizen vormen samen het FC Twente cup team dat op 10 mei deel nam aan de FC Twente cup.   De FC Twente Cup is een initiatief van Stichting FC Twente, scoren in de wijk, waaraan teams uit de gehele regio meedoen.  Om zich te kwalificeren voor dit eindtoernooi moest het team genoeg punten hebben. Deze kon het team verdienen door  buurtbijdragen, oefenwedstrijden en trainingen te doen..........

Klik HIER voor de groepsfoto

Klik HIER voor een foto van Joy de Jong

Materialen besteld van Jumbo-spaaractie
Zoals al eerder op deze website vermeld heeft de Jumbo-spaaractie voor FC Berghuizen het mooie bedrag van € 718,69 opgeleverd.
Inmiddels zijn voor dit bedrag diverse materialen voor onze jeugdafdeling besteld, waaronder 25 trainingsballen en meerdere setjes afbaken schijven die tijdens de trainingen worden gebruikt.
Nogmaals dank aan alle “spaarders”.

Hoofdbestuur FC Berghuizen

Wim Olde Kalter
Terugkoppeling ambitieavonden
Aan:
-de voorzitters van alle commissies van FC Berghuizen
-alle deelnemers aan de ambitieavonden.

Beste leden en vrijwilligers,

Als bestuur kijken we met een goed gevoel terug op de 3 gehouden ambitieavonden.
Er zijn goede discussies gevoerd en iedereen heeft over een aantal onderwerpen zijn/haar mening kunnen geven. Maar bovenal heeft het veel informatie opgeleverd hoe leden en vrijwilligers over de vereniging en dan met name over de verdere ontwikkeling van FC Berghuizen denken. Inmiddels is alle verkregen informatie verzameld en geordend. Tijd dus om de uitkomsten van de ambitieavonden aan jullie te presenteren en met elkaar te bespreken welke plannen er voor de toekomst gemaakt moeten worden.
Om praktische redenen hebben we besloten de terugkoppeling aan de voorzitters van alle commissies en alle deelnemers aan de ambitieavonden in "een keer" te doen.
We nodigen jullie dan ook bij deze uit voor die terugkoppeling op maandag 15 mei in ons clubgebouw, aanvang 20.00 uur.
Graag tot dan.

  m.vr.gr.
Hoofdbestuur FC Berghuizen
Oldenzaal blijft rubberkorrels gebruiken
De gemeente Oldenzaal zal ook in de toekomst rubberkorrels blijven gebruiken bij de aanleg van nieuwe kunstgrasvelden en werkzaamheden aan bestaande velden. De gemeente Oldenzaal laat dit formeel weten, mede naar aanleiding van diverse eerdere onderzoeken over de veiligheid van de rubbergranulaat korrels op kunstgrasvelden. Inmiddels hebben meerdere onderzoeken aangetoond dat er geen risico's verbonden zijn aan het gebruik van de korrels. Zo zien onder meer de GGD Twente en de KNVB geen belemmering om deze te gebruiken..........
2e clubblad 2016-2017 beschikbaar
De tweede uitgave van het clubblad 2016-2017 staat op de website

Klik hier
Drie vrijwilligers FC Berghuizen Koninklijk onderscheiden.
In de Hofkerk hebben Antoinette Benneker, Jos Bulthuis en Hans Rouwhorst woensdagochtend uit handen van burgemeester Schouten een Koninklijke Onderscheiding in ontvangst mogen nemen.
Ze zijn alle drie benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau, mede op basis van hun verdiensten voor FC Berghuizen.
Namens bestuur en leden van harte gefeliciteerd voor deze verdiende blijk van waardering.

Hoofdbestuur FC Berghuizen Klik HIER voor de foto

Ambitieavonden FCB met veel input
De drie gehouden ambitieavonden zijn in totaal door 32 leden, vrijwilligers en ouders bezocht. Geen overweldigend aantal, maar de kleinschaligheid zorgde er wel voor dat er op een goede en inhoudelijke wijze kon worden gediscussieerd over de onderwerpen (vrijwilligersbeleid, accommodatie, maatschappelijke betrokkenheid, prestatieniveau en organisatiestructuur) die aan bod kwamen. Het leverde veel informatie op.
Het vervolg is nu dat alle opmerkingen, suggesties en wensen allereerst zullen worden verzameld en geordend. Vervolgens zullen deze worden gepresenteerd aan de voorzitters van alle commissies.
Uiteindelijk moet het geheel resulteren in ambities/plannen voor de toekomst, zowel voor de korte als de lange termijn. Ook is afgesproken dat de uitkomsten van de ambitieavonden zullen worden besproken met alle deelnemers.

m.vr.gr.

Wim Olde Kalter
Ambitieavonden FC Berghuizen
Het bestuur wil graag in gesprek met alle leden, vrijwilligers en ouders van de jeugdleden om na te denken over de toekomst van FC Berghuizen. Hoe moet onze vereniging er over 5 jaar uitzien?
Als je een mening hebt over bepaalde zaken dan willen we die graag horen. Aanmelden kan via het AANMELDINGSFORMULIER op deze website.
Klik HIER voor de Flyer

Hoofdbestuur FC Berghuizen
Uitnodiging Algemene ledenvergadering 1 mei 2017
Op 1 mei aanstaande is er een algemene ledenvergadering met als agendapunten statutenwijziging en informatie over vervanging kunstgrasveld en privatisering onderhoud. Klik HIER voor de uitnodiging

Hollandse avond
Op vrijdag 21 april zal er een Hollandse avond worden georganiseerd in het clubgebouw van FC Berghuizen.
De avond begint om 20.00 uur is bedoeld voor alle leden en vrijwilligers.
De avond word muzikaal opgeluisterd door een live optreden van Marco de Vos. We hopen op een grote opkomst

Klik HIER voor de Flyer

Jumbo-spaaractie succes voor FC Berghuizen
De Jumbo-spaaractie, waarbij klanten sportpunten konden sparen voor sportverenigingen heeft voor FC Berghuizen het mooie bedrag van € 718,69 opgeleverd.
Dit bedrag kunnen we besteden om diverse sportartikelen voor onze vereniging aan te schaffen. Dank aan iedereen die de spaarpunten aan FC Berghuizen heeft gedoneerd.

m.vr.gr.

Wim Olde Kalter
Talentvolle speelsters
FC Berghuizen heeft komend seizoen plaats voor talentvolle* speelsters!
Sta jij stil in je ontwikkeling of maak jij de overstap van jongens naar meiden dan ben je bij ons op het juiste adres om op hoog niveau voetballen!........
Carnaval voor de jeugd van FC Berghuizen
Carnavalsvierders, Alaaf
Carnaval vieren met een Hoogheid van FC Berghuizen, kan dat wel??? Natuurlijk kan dat! Dat gaan we doen op zaterdag 11 februari 2017 vanaf 18.15 uur, met alle jeugd, leiders, trainers, jeugdbestuur, hoofdbestuur, maar vooral natuurlijk met jullie ouders, broertjes en zusjes. .....
Klik hier voor alle informatie
Carnaval voor de senioren van FC Berghuizen
Carnavalsvierders, Alaaf
Carnaval vieren bij FC Berghuizen doen we al sinds jaar en dag, ook dit jaar staat het geweldige carnavalsfeest weer op het programma namelijk op zaterdag 11 februari 2017.
Om dit jaar iedereen bij dit fantastische feest te betrekken zijn ook de senioren uitgenodigd om mee te springen en te feesten. Wij verwachten dan ook dat jullie om 20:00 uur in carnavalskleding in ons clubgebouw aanwezig zijn. ........
Klik hier voor alle informatie
Boescoolfit weer van start
Het Oldenzaalse sportprogramma Boescoolfit is weer gestart. Kinderen van de Oldenzaalse basisscholen kunnen zich weer inschrijven om kennis te maken met sport. FC Berghuizen behoort al jaren tot de vaste sportaanbieders voor Boescoolfit. De Oldenzaalse club die het vrouwen- en meidenvoetbal hoog in haar vaandel heeft staan biedt dan ook tijdens deze boescool-fitte periode voetbal voor meiden aan.........
Verslag en foto's boerenkooltournooi 8 januari 2017
Klik hier voor het verslag.
Klik hier voor de foto's.
1e clubblad 2016-2017 beschikbaar
De eerste uitgave van het clubblad 2016-2017 staat op de website

Klik hier
ZA JO17 in nieuwe kleding
Het B1 elftal van FC Berghuizen is door een sponsor in nieuwe kleding gestoken. Het gehele tenue inclusief trainingspak is door autobedrijf Hein Franke gesponsord. De spelers en begeleiding bedanken de sponsor voor zijn bijdrage. We zijn overgaan naar het kledingmerk ERREA.

Klik hier voor meer informatie
Bertus Huttenhuis overleden
Hoewel we wisten dat Bertus al een tijdlang ernstig ziek was, veroorzaakte zijn overlijden op vrijdag 23 december bij velen een schok. Bertus altijd goedlachs en joviaal heeft ook voor FC Berghuizen grote verdiensten gekend. Bertus was in zijn actieve carrière keeper van het 4e daarna van het 14e. Bertus was geen topkeeper. Zijn grootste verdienste was zijn inbreng in de derde helft. Toen de benen stram werden en de spelers de bal niet meer onder controle konden krijgen werd mede op initiatief van Bertus “Buvos” opgericht. Bowling uit voetbal ontstaan. En nog steeds wordt door de oud spelers van het 14e maandelijks een (bowling)balletje geworpen. Over de waarde van de sport gesproken. ........


Laatst aangepast (vrijdag 05 januari 2018 20:49)

Aanstaande activiteiten
Sportinstuif
Sportinstuif


Elke woensdag
middag
Sportpark
't Venterinck

Kruisjassen
Kruisjassen


14 sept 2017
Clubgebouw FCB
Aanvang 20.00 uur
Kruisjassen
Kruisjassen


28 sept 2017
Clubgebouw FCB
Aanvang 20.00 uur
Kruisjassen
Kruisjassen


12 okt 2017
Clubgebouw FCB
Aanvang 20.00 uur
Kruisjassen
Kruisjassen


26 okt 2017
Clubgebouw FCB
Aanvang 20.00 uur
Kruisjassen
Kruisjassen


9 nov 2017
Clubgebouw FCB
Aanvang 20.00 uur
Kruisjassen
Kruisjassen


23 nov 2017
Clubgebouw FCB
Aanvang 20.00 uur