UTC  seigerwonen rabobank kip installatiebedrijf

Home
Rubberkorrels in kunstgrasveld
Vorige week is er onrust ontstaan over de rubberkorrels in kunstgrasvelden naar aanleiding van de uitzending van Zembla. Inmiddels hebben de KNVB en de gemeente Oldenzaal hierop gereageerd.
De KNVB geeft het volgende bericht aan de voetbalverenigingen:
De KNVB heeft maandagmiddag met onder andere het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), Vereniging Sport en Gemeente (VSG), Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en vertegenwoordigers uit de kunstgrasbranche rond de tafel gezeten om te bespreken wat de vervolgstappen zijn om de onzekerheid over kunstgras weg te nemen.
De belangrijkste uitkomst van dit gesprek is dat het RIVM per direct nieuw onderzoek gaat verrichten en dat de resultaten voor het nieuwe jaar worden gepresenteerd. Verder benadrukte het RIVM nogmaals dat vooralsnog niet verwacht wordt dat het gebruik van rubbergranulaat op kunstgras leidt tot risico's voor de gezondheid en er dus gewoon op gesport kan worden.
De gemeente Oldenzaal heeft verduidelijking gegeven op de situatie in Oldenzaal en geeft aan de resultaten van het onderzoek af te wachten en op basis daarvan vervolgstappen te bepalen. In de bijlage het volledige bericht van de gemeente.
Het bestuur van FC Berghuizen sluit zich aan bij de berichten van de KNVB en de gemeente Oldenzaal en wacht met belangstelling het onderzoek af. Bij nieuwe informatie zullen we dit melden op de website.

Bestuur FC Berghuizen
Algemene ledenvergadering FC Berghuizen
De Algemene ledenvergadering 2016 zal gehouden worden op maandag 7 november 2016 om 20.30 uur in ons clubgebouw.
De uitnodiging hiervoor zult u nog ontvangen

Het Hoofdbestuur
Bokbieravond 2016
21 oktober is het weer zover: De gezellige Bokbier Avond in het clubgebouw van FC Berghuizen voor leden en vrijwilligers! Ook dit jaar weer met het optreden van de welbekende Bokkende Matrozen !
Aanvang 20:00 uur.
m.v.r.gr.
De Bokbieravond Commissie
Sint Nicolaasactie FC Berghuizen weer van start
De Sint-Nicolaasactie van FC Berghuizen is voor het 56-ste jaar weer van start gegaan. Alhoewel de Sint nog niet in Nederland is aangekomen, is het alweer mogelijk een aanmelding te doen voor een gezins- en/of bedrijfsbezoek via de website www.sinterklaaskomtlangs.nl
Fruitintroductie bij FC Berghuizen MO11-1
Kinderen sporten, dat is gezond en daar hoort ook gezonde voeding bij en daarom heeft MO11-1 vandaag na afloop van de wedstrijd fruit uitgedeeld aan het eigen team en aan de tegenstanders. De tegenstander SP Glanerbrug MO11-1 was aangenaam verrast toen een speelster van FC Berghuizen Maud een schaal met mandarijnen uitdeelde na het nemen van de penalty's.
Initiatiefneemster is een moeder van 1 van de speelsters, zij heeft vandaag het fruit verzorgd voor zowel de tegenstander als de meiden van FC Berghuizen. Volgende week is een andere ouder aan de beurt. Voor uitwedstrijden krijgt alleen het eigen team fruit en bij thuiswedstrijden dus de twee teams die gespeeld hebben. Wij hopen dat andere clubs dit voorbeeld gaan volgen zodat kinderen meer fruit gaan eten en steeds bewuster worden van een gezonde levensstijl.
Vernieuwde kantine FC Berghuizen officieel geopend
Vrijdag 16 september was het dan zover:
De geheel vernieuwde kantine van FC Berghuizen werd in aanwezigheid van een groot aantal vrijwilligers, leden en genodigden officieel geopend.
In een toespraak van de voorzitter Jeroen Kip werden alle mensen die een aandeel hebben gehad in de verbouwing geprezen voor het prachtig stukje werk dat is verricht.Ook alle sponsors die door hun bijdrage de verbouwing hebben mogelijk gemaakt werden door de voorzitter genoemd en nogmaals bedankt
De opening werd verricht door drie leden van FC Berghuizen, die 3 grote actiefoto's met voetballers en een voetbalster onthulden.
Onder het genot van een drankje en een hapje was het nog lang bijzonder gezellig in het clubgebouw.
Klik hier voor de foto's van de opening
ORANJEFONDS KENT FC BERGHUIZEN €15.000,- TOE VOOR RENOVATIE VAN CLUBGEBOUW
Ronald van der Giessen, directeur Oranje Fonds: “Dit project brengt mensen bij elkaar en vergroot zo de saamhorigheid binnen de samenleving. Dat is precies waar het Oranje Fonds zich voor inzet. We steunen dit bijzondere project dan ook graag met deze bijdrage.”

Klik hier voor het volledige persbericht

Informatie/uitleg nieuwe kantine
Op maandag 12 en dinsdag 13 september zal er voor de kantinemedewerk(st)ers tekst en uitleg worden gegeven over de bardiensten in de nieuwe kantine van FC Berghuizen.
Tussen 19.00 uur en 20.00 uur zullen de medewerkerk(st)ers voorgelicht worden om ook achter de nieuwe bar iedereen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
Uitnodiging heropening kantine

Afgelopen 11 april hebben de leden van FC Berghuizen tijdens een extra jaarvergadering, na een voorbereidingstijd van bijna twee jaar, groen licht gegeven voor de verbouwing van ons clubgebouw. Op 9 mei is vervolgens de eerste schop de grond in gegaan. Wij zijn er trots op dat alle werkzaamheden voor de start van de nieuwe competitie zijn afgerond.
Het resultaat is fantastisch, FC Berghuizen beschikt weer over een moderne en gezellige kantine. En daar zijn we zeer blij mee.
Dankbaar zijn wij de vele mensen en organisaties die een bijdrage geleverd hebben aan de verbouwing. Met hen en alle leden en vrijwilligers van FC Berghuizen willen we op vrijdagavond 16 september het vernieuwde clubgebouw officieel in gebruik nemen. Wij nodigen alle leden en vrijwilligers van FC Berghuizen vanaf 20:00 uur van harte uit ons vernieuwde clubgebouw te bekijken.

Klik hier voor de uitnodiging en opgave

Frank Kattier nieuwe voorzitter jeugdbestuur
Enkele maanden geleden heeft een werkgroep voorstellen gedaan voor het verbeteren van de jeugdorganisatie van FC Berghuizen. Een van de voorstellen is het instellen van een (coördinerend) jeugdbestuur, die de jeugdafdeling gaat aansturen en verbeteringen gaat doorvoeren. Wij zijn verheugd dat we in de persoon van Frank Kattier een geschikte voorzitter voor het jeugdbestuur hebben gevonden........
FC Berghuizen Zaal 1 zoekt keeper
FC Berghuizen Heren Zaal is per direct op zoek naar een nieuwe keeper. Het zaalvoetbalteam bestaat uit enthousiaste recreatieve voetballers van rond de 30 jaar. De thuiswedstrijden worden op donderdagavond in De Kolk gespeeld in de 4e klasse. Ook in de zomer- en winterstop wordt zoveel mogelijk getraind.
Lijkt het je leuk om te keepen in de zaal op recreatief niveau of wil je eens meetrainen? Neem dan contact op:

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Tel:06-25087165
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Tel: 06-53352864
Zaterdagvoetbal bij FC Berghuizen
Vanaf het seizoen 2016-2017 start FC Berghuizen met seniorenvoetbal op zaterdag. Twee zaterdagteams gaan deelnemen aan de competitie. Het eerste team op zaterdag zal in de 4e klasse starten, terwijl het tweede zaterdagteam in de 6e klasse zal voetballen. .......
In memoriam Arie van den Berg
Twee maanden en zes dagen nadat zijn broer Rudi kwam te overlijden overleed dinsdagmiddag 7 juni in het verpleeghuis Gereia op 72–jarige leeftijd Arie van den Berg. Hij was daar sinds enige tijd opgenomen vanwege de ziekte ALS, waarvan hij wist dat hij er niet van zou genezen. Nog in de rouw om het afscheid van zijn onafscheidelijke broer en grootste kameraad werd Arie plotseling en nog volledig onverwacht zelf getroffen door de dood........
Foto's zomerfeesten 2016
De foto's van de zomerfeesten 2016 zijn beschikbaar gesteld door Gerwin Wissink


Laatst aangepast (vrijdag 05 januari 2018 20:49)

Aanstaande activiteiten
Sportinstuif
Sportinstuif


Elke woensdag
middag
Sportpark
't Venterinck

Kruisjassen
Kruisjassen


14 sept 2017
Clubgebouw FCB
Aanvang 20.00 uur
Kruisjassen
Kruisjassen


28 sept 2017
Clubgebouw FCB
Aanvang 20.00 uur
Kruisjassen
Kruisjassen


12 okt 2017
Clubgebouw FCB
Aanvang 20.00 uur
Kruisjassen
Kruisjassen


26 okt 2017
Clubgebouw FCB
Aanvang 20.00 uur
Kruisjassen
Kruisjassen


9 nov 2017
Clubgebouw FCB
Aanvang 20.00 uur
Kruisjassen
Kruisjassen


23 nov 2017
Clubgebouw FCB
Aanvang 20.00 uur