DE GROTE GEZELLIGE FC BERGHUIZEN BINGO VOETBALQUIZ

Maandag 28 december vanaf 20.00 uur!

Vanwege de corona kunnen veel activiteiten bij FC Berghuizen niet plaatsvinden. Denk bijvoorbeeld aan de Zomerfeesten, de Bokbieravond, de huisbezoeken van Sinterklaas, het Nieuwjaarboerenkooltoernooi en de vraag is in hoeverre de jeugd kan genieten van Carnaval.

Daarom hebben de organisatoren van het nieuwjaarboerenkooltoernooi de handdoek opgepakt en gaan ze een gezellige avond organiseren. 100% zeker dat dit gaat lukken ondanks dat het digitaal is.

Er kunnen die avond veel prijzen worden gewonnen bij de Bingo én de voetbalquiz. Denk hierbij aan dinerbonnen, rookworsttrofeeën, bokbierpakketten inclusief kippenvleugeltjes, stampotbuffetcoupure, waarde cheques, verrassingspakketten, vleespakketten, etc., etc.
Het is een avond voor jong en oud.

Behalve dat er prijzen kunnen worden gewonnen met de bingo worden er tussendoor ook voetbalvragen gesteld, waarmee mooie prijzen kunnen worden gewonnen. Test je kennis met de anderen!

Bingo:
Eén bingokaart kost € 6,-, twee bingokaarten € 11,- en drie bingokaarten € 15,-. Per bingokaart kan er aan drie ronden worden meegedaan. De bingokaarten worden na aanmelding via de mail én betaling tijdig bij je thuis bezorgd. Ruimschoots voor de start van de bingo krijg je een link gemaild die je kunt gebruiken om deel te nemen.

Aanmelden:
Meld je aan bij bingo@fcberghuizen.nl onder vermelding van:
Naam, adres, woonplaats en aantal bingokaarten. Vermeld daarnaast je mobiele nummer en het emailadres.

Het geld van de bingokaarten kan worden overgemaakt naar:
FC Berghuizen, NL70RABO0139128999, onder vermelding van het aantal bingokaarten en je adres.

De betaling moet voor 23 december 2020 binnen zijn.

Het belooft een fantastische avond te worden, waarover lang wordt nagepraat. Als je niet hebt deelgenomen ga je toch anders het jaar uit en 2021 in.

Geef je daarom op en houd Facebook en de website in de gaten. We houden jullie actief op de hoogte over deze activiteit.

 

Tot maandag 28 december 2020.